Abonnement zakelijk

Bent u op zoek naar een organisatie die u een zakelijk abonnement aan kan bieden? Wij helpen u graag verder. wij ervoor dat u de juiste Telefonie geleverd krijgt, zodat uw doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast zijn wij al meer dan 15 jaar een betrouwbare en professionele partner voor Telefonie infrastructuren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Kies voor een zakelijk abonnement

Geïnteresseerd in een abonnement voor zakelijk gebruik? Wij helpen graag met een objectief en onafhankelijk inzicht in de Telecom situatie van uw organisatie. Hierdoor weet u precies welke keuze u moet maken. De veelheid aan netwerken en aanbieders maken het vaak onoverzichtelijk, maar wij geven persoonlijk advies. Samen kijken we naar het verbruik van uw organisatie en naar huidige aansluitingen.

Na het maken van een analyse gebaseerd op uw behoeften, vertellen wij u wat de juiste zet is voor uw zakelijk abonnement. Op deze manier bent u voor de beste tarieven, verzekerd van de beste bereikbaarheid. Wij gaan slimmer om met contracten en maken beter gebruik van kortingsregelingen en andere voordelen.

Telefoonwinkel Aalst

Waarom Telefonade?

Bij Telefonade zijn we ervan overtuigd dat telefonie te allen tijde goed moet werken. Daarom zorgen wij ervoor dat u kiest voor een passend abonnement voor zakelijk gebruik. Telefonade zorgt voor de snelst haalbare internetverbinding van elke provider. Een aantal providers waar wij een internetverbinding van leveren zijn:

  • KPN
  • Delta
  • T-Mobile
  • Ziggo
  • UNET.nl
  • Tele2
  • Telefonade

En vele anderen.

Gebruik maken van VoIP

Bent u op zoek naar nieuwe oplossingen voor uw bedrijf? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van VoIP. Met VoIP belt u via internet in plaats van de traditionele telefoonlijnen. Enkel een bestaand computernetwerk en een internetverbinding zijn voldoende om met VoIP te kunnen werken. Voice over IP telefonie helpt bedrijven kosten te besparen en kan eenvoudig (en snel) worden aangesloten. Meer weten over de mogelijkheden? Lees hier verder.

Meer informatie over een zakelijk abonnement?

Wilt u een abonnement voor zakelijk gebruik afsluiten bij Telefonade? Neem contact op. Graag kijken we samen naar de mogelijkheden en beantwoorden we al uw vragen.

Meer weten?