Iphone scherm kapot

Heeft u uw iPhone per ongeluk laten vallen en is het iPhone scherm kapot? Wij snappen dat dit erg vervelend is. Daarom kunt u bij Telefonade terecht voor snelle reparatie van uw iPhone scherm. Terwijl u in onze winkel wacht zullen wij uw scherm binnen no-time repareren en ziet uw telefoon er weer als nieuw uit.

Telefonade is gespecialiseerd in het repareren van iPhones. We gebruiken hiervoor de originele Apple onderdelen waardoor u zeker weet dat de kwaliteit van uw iPhone optimaal blijft. We staan zowel klaar voor zakelijke als particuliere klanten. Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen door contact op te nemen of kom langs in onze winkel in Kesteren. Onze specialisten helpen u graag.

Snelle reparatie van uw kapotte iPhone scherm

Wij snappen het maar al te goed dat u wilt dat uw het kapotte scherm van uw iPhone zo snel mogelijk gemaakt wilt hebben. We kunnen tegenwoordig namelijk niet meer zonder onze telefoon, of u nu wilt checken hoe laat de trein vertrekt of uw moeder wilt bellen. We kunnen ons vaak geen leven meer zonder mobiele telefoon voorstellen. Daarom doen we er bij Telefonade alles aan om uw toestel zo snel mogelijk te repareren. Terwijl u wacht zullen wij het scherm van uw iPhone snel kunnen vervangen. U heeft wanneer gewenst zelf zicht op de reparatie waardoor u zeker weet dat het goed gebeurd.

Uw telefoon door telefonade laten repareren

Wanneer uw scherm kapot is is het belangrijk deze binnen een korte periode te laten repareren. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat het scherm nog verder kapot gaat en straks het hele toestel niet meer werkt. Twijfel daarom niet te lang en kom langs voor de reparatie. Twijfelt u of een reparatie wel echt nodig is? Laat uw telefoon dan door ons controleren, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Schade zit vaak in een klein hoekje, zeker het scherm van een mobiele telefoon is erg kwetsbaar. U kunt er daarom voor kiezen om Clearplex op uw scherm te laten plaatsen. Wij voorzien uw Iphone dan van een extra laagje beschermfolie waardoor de kans op een kapot scherm flink afneemt.

Contact ons wanneer uw iPhone scherm kapot is

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw iPhone te laten repareren bij Telefonade, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan graag voor u klaar en helpen u wanneer u iPhone scherm kapot is. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen in onze winkel in Kasteren.

Meer weten?