Microsoft Teams bellen

Wilt u Microsoft Teams bellen? Wij helpen u hier graag verder mee. Telefonade is dé one-stop-shop voor maatwerk voor het MKB, de overheid en particulieren. Microsoft Teams brengt uw medewerkers bij elkaar. Het biedt dan ook een groot aantal functionaliteiten aan, zoals bijvoorbeeld het (video)bellen, chatten en documenten delen. Zo is iedereen altijd en overal bereikbaar. Wilt u ook gebruik maken van Microsoft Teams bellen, maar weet u niet hoe? Lees dan gauw verder en ontdek de vele mogelijkheden.

Microsoft Teams bellen

Tegenwoordig kunnen we er bijna niet meer omheen, het bellen via het internet. Het is een nieuwe standaard geworden. Daarom maakt ook bijna elke organisatie hier gebruik van. Microsoft Teams is een uitstekend voorbeeld van bellen via het internet. Microsoft Teams bellen is een uitstekende oplossing voor uw zakelijke telefonie waarmee u zowel kunt bellen naar vaste als mobiele nummers. U kunt natuurlijk ook via Microsoft Teams gebeld worden.

Wanneer u met externe klanten in contact wil komen via Microsoft Teams bellen, heeft u een uitbreidende licentie van Microsoft Teams nodig. Wanneer u deze licentie heeft, kunnen klanten die bellen op uw vaste telefoonnummer via de Microsoft Teams omgeving te woord worden gestaan. Of u nu onderweg, thuis of op kantoor bent, is hierbij niet meer relevant.

Wat zijn de voordelen?

Uw personeel kan makkelijker vanuit huis en/of onderweg werken en ook nog eens efficiënter samenwerken. Klanten die bellen naar het vaste telefoonnummer van uw organisatie, kunnen gemakkelijk te woord worden gestaan via Microsoft Teams. Een ander pluspunt wat Microsoft Teams bellen met zich meebrengt, is dat u geen verplichtingen heeft. Het is namelijk maandelijks opzegbaar. Daarnaast profiteert u van de telefonie tegen een vast bedrag per maand. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Microsoft Teams als telefooncentrale

U kunt (met aanvullende licenties) meer dan alleen bellen via Microsoft Teams. U kunt het namelijk ook als volledige telefooncentrale inrichten. Zo heeft u alle data en werkprocessen op één plek. En aangezien al deze data opgeslagen wordt in de Cloud, zit u ook niet meer vast aan al de hardware met bijkomend onderhoud van een on-premise telefooncentrale. U krijgt bij deze functie uiteraard ook alle functionaliteiten die u van een telefooncentrale verwacht, zoals wachtrijen, openingstijden, keuzemenu’s en doorschakelen naar collega’s.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u direct starten met Microsoft Teams bellen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een (online) persoonlijk gesprek. Wij demonstreren hierbij in een online demo gelijk wat de functionaliteiten zijn. Kies voor een betaalbare, schaalbare oplossing en neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van de oplossing die bij u past.

Meer weten?