Mobiel zakelijk abonnement

Zakelijke telefonie is vandaag de dag erg uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vaste telefonie, hosted VoIP of een mobiel zakelijk abonnement. Zowel voor losse telefoons, een telefoon + abonnement als Sim Only abonnementen kunt u bij ons terecht. We vinden de beste oplossing die bij u past.

Kies een zakelijk telefoonabonnement

Bij de keuze voor een zakelijk telefoonabonnement heeft u twee mogelijkheden: een telefoon met abonnement of een Sim Only abonnement. Als u toe bent aan een nieuwe mobiele telefoon dan kunt u kiezen voor een telefoon inclusief abonnement. Is uw huidige toestel echter nog goed, dan kunt u voor een Sim Only abonnement kiezen met of zonder nummerbehoud. Kortom: er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op een mobiel zakelijk abonnement. Wij helpen u graag om het juiste abonnement te vinden dat bij u past.

Keuze uit ieder mobiel netwerk

Als onafhankelijke telefoonwinkel kunnen we u mobiel zakelijke abonnementen van iedere provider aanbieden. Telefonade is aangesloten bij Telecombinatie en we zijn onder andere dealer van Vodafone, Telfort, T-Mobile, Delta, Ben en Telefonade ons eigen abonnement. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en welk zakelijke abonnement het beste bij uw verbruik past.

Passend bij uw organisatie

Bij Telefonade zijn we gespecialiseerd in telefonie, zowel voor de particuliere als zakelijke klant. Onze specialisten ontzorgen u compleet van A tot Z: we helpen u bij het leveren, installeren, implementeren en beheren van uw telecom. Met actuele kennis over de laatste ontwikkelingen binnen de markt, bieden we u de juiste combinatie aan innovatieve diensten die passen bij uw organisatie. Uiteraard tegen lage kosten.

Heeft u vragen over een mobiel zakelijk abonnement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag! Maak gebruik van onze chat of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Meer weten?