Energie

In winkelpanden en kantoorpanden worden elke dag veel energie gebruikt om alle processen draaiende te houden. Dit betekent een hoog energieverbruik per maand, waardoor de energiekosten hoog op kunnen lopen.

Een goed energiecontract kan een besparing van honderden euro’s op jaarbasis opleveren. Bij ons kunt u profiteren van voordelige energietarieven. Wij houden de ontwikkelingen en energietarieven continue in de gaten. Zo kunnen wij u elk moment het beste onafhankelijke aanbod doen.

Gezamenlijk inkoopvoordeel

Doordat wij alle aanvragen collectief bundelen, profiteert u van inkoopvoordeel. Wij kopen de energie gezamenlijk in bij één van de A-leveranciers. Dit zijn Nuon, Essent, Total, GreenChoice, Engie en Eneco. Hierdoor heeft u gegarandeerd een vaste scherpe prijs, gedurende de looptijd van het contract.

Nu overstappen?

Overstappen is heel eenvoudig. Wij begeleiden u volledig, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Ook tijdens en na de oplevering kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de controle van de factuur, zodat u een helder inzicht in uw verbruik heeft. Als er vragen zijn kunt u naar één van onze adviseurs bellen.

Meer weten?