Internet

Wij bieden u overal een passende internetoplossing. Van razendsnel 4G of WiFi, tot uiterst stabiele glasvezelverbinding voor thuis of op kantoor. Ook is het mogelijk om een straalverbinding van de ene locatie naar een andere locatie te stralen.

Voor thuis kunnen wij de snelst haalbare internetverbinding leveren van providers zoals KPN, Telfort, T-Mobile, Ziggo, XS4ALL, Online.nl. U moet dan denken aan verbindingen zoals ADSL, ADSL2+, VDSL, BVDSL, SDSL, FTTH.

Ook voor zakelijk kunnen wij de snelst haalbare internetverbinding leveren van elke provider zoals KPN, Telfort, T-Mobile, Ziggo, UNET.nl, EUROFIBER, BBNED en Tele2. Hierbij moet u denken aan verbindingen zoals ADSL, ADSL2+, VDSL, BVDSL, SDSL, FFTH en FTTB.

Mocht een vaste verbinding op locatie niet mogelijk zijn of de snelheid is niet toereikend, dan is er ook nog de mogelijkheid van een straalverbinding. Hiermee straal je internet van een plek waar wel een hoge snelheid is, naar een plek waar geen of een minimale snelheid aanwezig is.

Tevens word er steeds vaker gebruik gemaakt van een dataverbinding via 4G. Een dataverbinding van 4G kan tot 225Mbit/s download snelheid gaan. Vraag een gratis meting aan en u weet of we uw bedrijf ook kunnen voorzien van razendsnel 4G!

Meer weten?