Zakelijk telefonie: vast & mobiel altijd bereikbaar

Bent u al klaar voor de toekomst? Telefonade biedt mobiele en vaste telefonie voor de zakelijke markt, zowel voor kleine als middelgrote bedrijven. Met zakelijke telefonie bent u altijd verbonden. We bieden een passende oplossing voor de MKB. Ontdek uw mogelijkheden voor zakelijk bellen bij Telefonade.

Bellen via internet: VoIP telefonie

Bellen via internet kent u wellicht al van diensten zoals Skype, VoIP werkt net even anders en is een zeer goed alternatief voor zakelijke telefonie. VoIP staat voor Voice over IP: bellen via internet. VoIP telefonie biedt u vrijheid en flexibiliteit. Het geeft u de mogelijkheid om te werken waar en wanneer u maar wilt, met VoIP bent u namelijk altijd bereikbaar. Bij VoIP belt u via internet, het biedt een goedkoop en kwalitatief alternatief voor analoog bellen. Het enige dat u nodig heeft is een VoIP abonnement en een VoIP telefoon.

Voordelen van overstappen naar VoIP

Een van de grootste voordelen van VoIP telefonie is dat u maandelijks extra voordelig uit bent. Bellen via internet is namelijk goedkoper dan via een ISDN- of analoge lijn. Bovendien is er met VoIP nooit een lijn bezet, u kunt zoveel gesprekken gelijktijdig voeren als dat er toestellen zijn, op hetzelfde telefoonnummer. Mede daardoor is zakelijke telefonie via VoIP schaalbaar, zonder dat er extra investeringen voor nodig zijn.

  • Vaak onderweg? Schakel eenvoudig door naar uw mobiele telefoon.
  • Voicemailberichten ontvangen per mail.
  • Eenvoudig thuiswerken: zowel in- als uitbellen op het zakelijke telefoonnummer via uw eigen mobiel.
  • Internet- of stroomstoring? Zet gesprekken automatisch door naar een mobiele telefoon, zo bent u altijd bereikbaar.
  • Geen grote investering en geen onderhoudskosten.

Direct overstappen

Mobiel zakelijk abonnement

Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn. Met VoIP bent u zowel op een vaste lijn als mobiel altijd te bereiken. Hosted telefonie werkt via een applicatie die ook gebruikt kan worden op de tablet en smartphone. Wilt u echter een apart zakelijk abonnement? Ook dan kunt u bij Telefonade terecht. Zowel voor losse telefoons, een telefoon + abonnement als Sim Only abonnementen vinden we de beste oplossing die bij u past. Laat ons weten wat u zoekt en wij vergelijken de diverse aanbieders voor u. Een zakelijke telefoon kopen of uw abonnement verlengen? Eenvoudig en snel geregeld bij Telefonade.

Mobiel zakelijk abonnement

Passend bij uw organisatie

Bij Telefonade zijn we gespecialiseerd in telefonie, zowel voor de particuliere als zakelijke klant. Onze specialisten ontzorgen u compleet van A tot Z: we helpen u bij het leveren, installeren, implementeren en beheren van uw telecom. Met actuele kennis over de laatste ontwikkelingen binnen de markt, bieden we u de juiste combinatie aan innovatieve diensten die passen bij uw organisatie. Uiteraard tegen lage kosten.

Heeft u vragen over VoIP of bent u benieuwd wat VoIP telefonie kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag! Maak gebruik van onze chat of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Meer weten?