Samsung scherm kapot

Bent u de trotse eigenaar van een Samsung telefoon maar heeft u deze laten vallen en is nu het Samsung scherm kapot? Dat is balen, maar geen paniek want bij Telefonade kunnen we uw telefoon binnen no-time repareren.

Wanneer u in de buurt bent van Kesteren kunt u bij onze winkel langskomen en kunnen wij terwijl u wacht uw kapotte Samsung scherm repareren. Wij werken met de originele onderdelen waardoor u zeker weet dat het op de juiste wijze gebeurd. Wij staan zowel klaar voor bedrijven als particulieren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel.

Klaar terwijl u wacht

Het is vaak erg vervelend als uw Samsung scherm kapot is. Vaak zijn we erg verbonden aan onze mobiele telefoon en doen we er alles op. Van bellen tot het bekijken van het weer, onze telefoons zijn eigenlijk onmisbaar. Daarom is het bij Telefonade zo fijn dat u uw telefoon niet een paar dagen kwijt bent wanneer u hem laat repareren. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u wachten tot uw telefoon is gemaakt. U heeft daarnaast zelf ook toezicht op de reparatie, zo weet u zeker dat het goed gebeurt. Ook kunt u bij ons terecht in het weekend voor het repareren van uw telefoon. Op zowel vrijdag en zaterdag zijn we geopend.

Uw kapotte Samsung scherm laten repareren door Telefonade

Wanneer uw Samsung scherm kapot is wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Het is ook belangrijk dat u dit op tijd doet zodat het scherm niet nog verder kapot gaat en de telefoon op den duur helemaal niet meer werkt. Bij Telefonade doen we er alles aan om uw telefoon zo snel mogelijk te repareren terwijl u er op wacht.

Als u uw telefoon regelmatig laat vallen en u er niet op zit te wachten om hem regelmatig te laten repareren kunt u er voor kiezen om uw Clearplex. Dit is een nieuwe techniek om het scherm van uw Samsung telefoon te beschermen. Deze beschermlaag wordt op het scherm met een gel laag vastgemaakt, waardoor de druk met ruim 45% wordt gereduceerd

Contact ons wanneer u Samsung scherm kapot is

Wilt u meer weten over het laten repareren van uw kapotte Samsung scherm door Telefonade? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag. Kom langs bij onze winkel in Kesteren of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Meer weten?