Telefoneren via internet

Wilt u gebruik gaan maken van telefonie via het internet? Dan bent u bij telefonade aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van VoIP voor bedrijven. Veel bedrijven kiezen ervoor omdat ze altijd en overal bereikbaar zijn, wat erg fijn is voor thuiswerkende collega’s.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van telefonie via het internet? Of wilt u VoIP aanschaffen voor uw bedrijf? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag.

Altijd bereikbaar met telefoneren via het internet

VoIP of ook wel Voice over IP genoemd is de laatste jaren erg populair geworden. Dit is niet voor niks. Wanneer u kiest voor telefonie via het internet profiteert u namelijk van vele voordelen. U bent altijd en overal bereikbaar en kunt de vaste lijn eenvoudig doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Verder bespaart u als bedrijf een hoop kosten wanneer u via het internet gaat bellen. Er is alleen een bestaand computernetwerk en een internetverbinding nodig. Daarnaast is de lijn bij een VoIP telefoon nooit bezet. U kunt zoveel gesprekken voeren als het aantal verbindingen die er zijn.

Alle voordelen van telefonie via het internet op een rij

Bellen via VoIP biedt bedrijven en organisaties vele voordelen t.o.v. van traditionele telefonie (ISDN). We zetten de voordelen voor u op een rij.

  • Onbeperkt bellen en inbellen via één verbinding
    Via telefonie via het internet kunt u een onbeperkt aantal telefoongesprekken voeren. U kunt zoveel gesprekken voeren als het aantal apparaten die aanwezig is. Als uw collega in gesprek is, kunt u alsnog gewoon bellen.
  • Altijd bereikbaar
    Met telefonie via het internet bent u altijd en overal bereikbaar. De telefoon kan makkelijk doorgestuurd worden naar uw mobiele telefoon en de voicemail berichten worden doorgestuurd naar uw e-mail.
  • Schaalbaar
    Wanneer uw bedrijf groeit kan telefonie via het internet makkelijk meegroeien. Het is heel eenvoudig om een extra account aan te vragen of op te zeggen.

Telefonade biedt de totaaloplossing voor telefonie via internet

Wilt u meer weten over telefonie via internet of wilt u het direct afsluiten. We helpen u graag met de overstap naar VoIP. We inventariseren uw huidige telecom situatie en kijken naar de mogelijkheden voor bellen via internet. We adviseren u graag over de mogelijkheden die het best aansluiten op uw behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?