Telefonie zakelijk

Ieder bedrijf heeft te maken met telefonie. Of u nu ZZP’er bent en werkt met een zakelijk mobiel abonnement of op kantoor zit en bereikbaar wilt zijn op een vaste lijn: Telefonade biedt voor iedere ondernemer een passende telefonie oplossing.

Vaste lage tarieven

Telefonie zakelijk bij Telefonade houdt in dat u de juiste telefonie geleverd krijgt die aansluit bij uw organisatie. In ieder bedrijf zijn besparingen op telefonie te realiseren. Wij helpen u objectief en onafhankelijk om uw telecom inzichtelijk te maken. Samen kijken we naar het verbruik van uw organisatie en op basis daarvan adviseren we u over een meer geschikte aansluiting. Bij Telefonade bent u verzekerd van vaste lage tarieven en een optimale bereikbaarheid. We zijn aangesloten bij Telecombinatie en onder andere dealer van Yes Telecom, KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile en Ben. We zijn onafhankelijk en kunnen daardoor alle providers aanbieden.

Zakelijke telefonie

Op het gebied van zakelijke telefonie zijn er de laatste jaren diverse mogelijkheden bijgekomen, waaronder hosted telefonie, Microsoft Teams en VoIP. De traditionele manier van bellen wordt steeds vaker vervangen door een van bovenstaande oplossingen. Met name bellen via het internet is een populair alternatief voor traditionele telefonie en dat is niet vreemd. Het biedt u als ondernemer ontzettend veel mogelijkheden en functionaliteiten.

  • Vaak onderweg? Schakel eenvoudig door naar uw mobiele telefoon.
  • Voicemailberichten ontvangen per mail.
  • Eenvoudig thuiswerken: zowel in- als uitbellen op het zakelijke telefoonnummer via uw eigen mobiel.
  • Internet- of stroomstoring? Zet gesprekken automatisch door naar een mobiele telefoon, zo bent u altijd bereikbaar.
  • Geen grote investering en geen onderhoudskosten.

Niet locatiegebonden

Een van de voordelen van zakelijk bellen via internet is dat u niet gebonden bent aan een vaste locatie. Ideaal als u met flexplekken werkt, collega’s deels thuiswerken of u veel onderweg bent. Met hosted VoIP bent u altijd en overal bereikbaar. Uw zakelijk telefoonnummer is verbonden aan een VoIP account, niet aan de telefoon die u gebruikt. Dus overal waar u een internetverbinding en een VoIP toestel heeft bent u bereikbaar.

Telefonie zakelijk: iets voor u?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van bellen via internet voor uw organisatie? Telefonade staat voor u klaar. Onze specialisten ontzorgen u compleet van A tot Z: we helpen u bij het leveren, installeren, implementeren en beheren van uw telecom. Met actuele kennis over de laatste ontwikkelingen binnen de markt, bieden we u de juiste combinatie aan innovatieve diensten die passen bij uw organisatie. Uiteraard tegen lage kosten.

Meer weten?