Telefoon abonnement zakelijk

Als bedrijf kunt u bijna niet meer zonder telefoon abonnement zakelijk. U wilt namelijk altijd en overal bereikbaar zijn voor uw klanten. Zakelijke telefonie is vandaag de dag erg uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor vaste telefonie, hosted VoIP of een mobiel zakelijk abonnement. Wat u ook wenst, wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de oplossing die bij uw wensen aansluit.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van een een telefoon abonnement zakelijk of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over welk abonnement het beste bij uw bedrijf past.

Zakelijk telefoon abonnement

Wanneer u een zakelijk telefoon abonnement wilt afsluiten kunt u kiezen uit twee mogelijkheden. Wij bieden zowel een telefoon met abonnement aan of een Sim Only abonnement. Wanneer uw huidige telefoon toe is aan vervanging kunt u kiezen voor een telefoon inclusief abonnement. Is uw huidige toestel nog goed, dan kunt u kiezen voor een SIm Only abonnement. Hierbij heeft u ook de keuze om uw nummer te behouden, dit is vaak wel zo makkelijk. Wij gaan slimmer om met contracten en maken beter gebruik van kortingsregelingen en andere voordelen.

Bellen via internet (VoIP)

De traditionele manier van bellen wordt steeds vaker vervangen door bellen via het internet. Wanneer u kiest voor het zakelijke VoIP pakket profiteert u namelijk van veel voordelen:

  • Schakel eenvoudig door naar uw mobiele telefoon.
  • Eenvoudig thuiswerken: zowel in- als uitbellen via het zakelijke als mobiele nummer.
  • Geen grote investeringen of onderhoudskosten.
  • Voicemailberichten ontvangen per e-mail.
  • Bij internet- of stroomstoring kunt u gesprekken makkelijk doorschakelen naar mobiel.

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een telefoon abonnement zakelijk of wilt u meer weten? Telefonade staat voor u klaar. Onze specialisten ontzorgen u compleet van A tot Z en helpen u bij het leveren, installeren, implementeren en beheren van uw telecom. Dankzij onze actuele kennis over de laatste ontwikkelingen geven we u graag een advies over de diensten die passen bij uw organisatie.

Meer weten?