Telefoon repareren Kesteren

Telefoon repareren in Kesteren

Telefoon reparatie ingewikkeld en duur? Niet bij Telefonade! Laat uw telefoon snel en eenvoudig reparen in Kesteren. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief op het gebied van telecom en internet. Dankzij onze ervaren monteurs hebben wij uw telefoon zo gemaakt! Klaar terwijl u wacht en dat tegen de voordelige kosten. 

Schade aan het scherm

Telefoons zijn fragiele producten; een scheur of barst is zo gemaakt. Het touchscreen is één van de meest kwetsbare onderdelen van de telefoon. Gelukkig kunnen wij uw scherm snel vervangen. Wij brengen een Clearplex folie aan op het beeldscherm. Dit is een nieuwe techniek waarbij er een laagje op uw scherm wordt geplakt. De Clearplex laag vermindert de druk op het scherm met maar liefst 45%. Hierdoor zal uw scherm minder snel barsten wanneer deze ten val komt. 

Waterschade

Uw telefoon in het water gevallen? Waterschade is een veelvoorkomend probleem. Telefoons en water zijn geen goede combinatie. Daarom moeten onderdelen vaak vervangen worden wanneer deze vochtig geworden zijn. Het moederbord, SD kaart, SIM kaart en batterij kunnen niet goed tegen aanraking met water.  Daarnaast kan er gemakkelijk kortsluiting ontstaan. Dit is gevaarlijk en daarom raden we aan zo snel mogelijk naar onze telefoonwinkel te komen om het apparaat te laten repareren. 

Assortiment 

Onze telefoonwinkel in Kesteren beschikt over een ruim assortiment aan hoesjes en protectors in verschillende kleuren en maten, geschikt voor modellen van Samsung, Apple, Huawei, LG en andere diverse merken. Wilt u uw telefoon niet laten repareren, maar ruilt u deze liever in? Dat kan bij Telefonade ook! wij hebben verschillende nieuwe modellen en hebben daarnaast ook refurbished modellen beschikbaar in onze winkel. Bent u benieuwd of er iets voor u tussen zit? Kom naar business center in Kesteren. Hier vind u, naast mobiele telefoons, alles op het gebied van telefonie, ICT en IOT. 

Wilt u graag uw telefoon snel laten repareren? Kom naar onze telefoonwinkel in Kesteren. Onze medewerkers zijn u graag van dienst! 

Meer weten?