Telefoonwinkel Lienden

Bent u op zoek naar een telefoonwinkel in Lienden? Zoek niet verder! Wij bieden verschillende services aan voor telefonie. Wil je meer weten over onze telefoonwinkel? Lees dan verder.

Telefoonwinkel in Lienden

Bent u opzoek naar een telefoonwinkel in Lienden? Geen probleem. Op maar liefst 10 minuten rijden bereikt u Telefonade in Kesteren. Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag t/m zaterdag en voorzien u graag van het beste advies voor uw telefoon. Wilt u een nieuwe telefoon kopen? Dat kan, maar ook voor het aansluiten van een nieuw mobiel abonnement of een reparatie van uw huidige telefoon bent u aan het juiste adres.

Daarnaast hebben wij een vernieuwd business center waarin u alles vindt op het gebied van telefonie. Zoekend naar een tablet of nieuwe smartphone? Geen probleem. Maar ook vaste telefoontoestellen en accessoires voor uw laptop of computer hebben wij op voorraad. Samen met u analyseren we het gebruik van uw digitale middelen en komen we tot de beste oplossing(en).

Telefoonwinkel Aalst

Een nieuw mobiel abonnement aanvragen

Is het tijd om uw mobiele abonnement weer te verlengen? Ook dat kan in onze telefoonwinkel. U moet eerst beslissen of u een abonnement met telefoon kiest, een sim-only of een telefoon met prepaid. Maar ook voor de grootte van uw bundel kunt u veel verschillende keuzes maken. Zo zijn er verschillende opties m.b.t. het aantal belminuten, MB’S, GB’s en meer. Wilt u hier advies over? Dat kan. Door samen te sparren weten we precies welk abonnement het best bij u past.

Schade aan uw telefoon?

Is uw smartphone stuk of heeft de telefoon schade opgelopen? Vervelend, maar gelukkig lossen wij dit op tegen zeer scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor dat uw telefoon er weer gloednieuw uitziet. Daarnaast kunt u ook een ‘Clearplex’ scherm laten plaatsen, dit voorkomt dat uw scherm barst of krassen oploopt. Erg handig wanneer u uw telefoon vaak laat vallen.

Is uw telefoon hard gevallen of werkt hij niet goed meer ? Dan is het ook mogelijk om uw telefoon na te laten kijken door ons. Zo weet u zeker dat er geen interne schade is opgelopen, wat voor problemen zou kunnen zorgen op de lange termijn.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een telefoonwinkel in de buurt van Lienden? Kom dan eens bij ons langs. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een vrijblijvend advies over welke telefoon of abonnement het beste bij u past? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?