Telefoonwinkel Ommeren

Is uw telefoon kapot gegaan, verloopt uw abonnement en zoekt u een nieuw(er) model of heeft u een andere telefoon gerelateerde vraag waar u hulp bij nodig heeft? De medewerkers van Telefonade staan voor u klaar. Telefonade is een telefoonwinkel in de buurt van Ommeren. Op slechts 8 kilometer afstand op de Nijverheidsweg 9 in Kesteren, bent u van harte welkom in onze telefoonwinkel.

Schermschade? Direct gerepareerd

Schermschade is vrijwel de meest voorkomende telefoonschade. Een ongelukje zit dan ook in een klein hoekje: voordat u het weet valt uw telefoon uit uw broekzak, stoot u hem per ongeluk van de tafel of vliegt hij uit uw handen. Geen zorgen, bij Telefonade repareren we uw scherm vakkundig en snel. Zo zit u ten eerste niet lang zonder uw telefoon en kunt u meestal snel terecht. Loop eventjes binnen in onze winkel, meestal repareren wij uw telefoon terwijl u wacht. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en we hebben bijna alle onderdelen op voorraad. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Telefoonwinkel Ommeren, Ingen en Eck en Wiel

Nieuw mobiel abonnement: hier moet u op letten

Eens in de één of twee jaar is het tijd om een nieuw abonnement af te sluiten of uw huidige mobiel abonnement te verlengen. Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten. Bijvoorbeeld of u voor een abonnement met telefoon kiest, sim-only of een toestel met prepaid. Ook de grootte van uw bundel: het aantal belminuten, sms’jes en aantal MB’s/GB’s. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte bundel welke het beste bij u past.

Bezoek onze telefoonwinkel in de buurt van Ommeren

De medewerkers van Telefonade staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Bent u op zoek naar een telefoonwinkel in Ommeren? Kom eens bij ons langs. Ook als u zoekt naar een telefoonwinkel in Ingen of een telefoonwinkel in Eck en Wiel dan is Telefonade dicht in de buurt. Op slechts maximaal een kwartiertje rijafstand is hulp, een nieuwe telefoon of een reparatie binnen handbereik.

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een vrijblijvend advies over welke telefoon of telefoon abonnement het beste bij u past? Neem gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag.

Meer weten?