Telefoonwinkel Rhenen

Bent u op zoek naar een telefoonwinkel in of in de buurt van Rhenen? Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of refurbished telefoon of uw toestel wilt laten repareren: bij Telefonade bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag in onze telefoonwinkel nabij Rhenen. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel.

Mobiele en vaste telefonie

Binnen ons assortiment vindt u een breed aanbod aan hardware. Van tablets en headsets tot smartphones en hoesjes. Ook toepassingen voor vaste telefonie zoals VoIP en zakelijke abonnementen behoren tot de mogelijkheden. Wij hebben het voor u in huis. Zoekt u een specifiek merk of een refurbished model? U kunt voor alle zaken omtrent telefonie bij ons terecht. Bovendien kunt u uw oude toestel bij ons inleveren, dit levert u een leuke korting op op uw nieuwe mobiel!

Schermschade? Klaar terwijl u wacht!

Bij Telefonade zijn gespecialiseerd in het repareren van schermschades van alle merken telefoons. Dit doen we direct terwijl u wacht, ook in het weekend. We bieden diverse soorten schermen om de kwaliteit te waarborgen maar ook om voor ieder budget een geschikt scherm te kunnen bieden. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor Clearplex op maat. Een nieuwe techniek om het scherm van uw mobiel of tablet extra te beschermen en de levensduur te verlengen. Meer weten? Maak een afspraak of loop gerust even binnen in onze winkel.

Telefoon laten repareren in Rhenen

Over Telefonade

Telefonade is al ruim 15 jaar een vertrouwd gezicht in de telecom industrie. We hechten grote waarde aan service en kwaliteit en doen dan ook altijd een stapje extra om u zo goed mogelijk te helpen. We zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, daarom investeren we in de laatste technische innovaties en nieuwe manieren van werken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daardoor kunnen we steeds meer reparaties snel en vakkundig uitvoeren en u deskundig adviseren over welke telefonie oplossing het beste bij u past.

Uw telefoonwinkel in de buurt van Rhenen

Telefonade is gevestigd in Kesteren, slechts op 6 kilometer afstand van het centrum van Rhenen. Met de auto bent u binnen 10 minuutjes bij ons op de locatie, maar op de fiets is onze winkel ook goed te bereiken! U vindt onze winkel aan de Nijverheidsweg 9 in Kesteren. Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij die u helpt bij uw telefoon reparatie of zoekt u een nieuwe- of refurbished telefoon? Wij helpen u graag.

Zowel voor vrijblijvend advies over welke telefoon of telefoon abonnement het beste bij u past als deskundige informatie over diverse telecom mogelijkheden kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op via telefoon, mail of chat.

Meer weten?