Vaste telefonie zakelijk

Op kantoor wilt u zakelijk altijd goed bereikbaar zijn, want zakelijke gesprekken zijn erg belangrijk en wilt u niet missen. Wij van Telefonade snappen dit maar al te goed en zorgen er voor dat u kunt bellen via de beste telefonie. Wij werken voor vaste telefonie zakelijk met vaste lage tarieven. Wat wilt u nog meer.

De vaste lijn is op kantoor vaak onmisbaar. De secretaresse maakt er gebruik van bij het maken van afspraken, klanten kunnen u hier op bereiken en u kunt hem zelf ook gebruiken om mensen mee te bellen. Zo maakt met vaste telefonie zakelijk iedereen gebruik van één nummer wat zowel fijn is voor u als voor uw klanten.

VoIP telefonie zakelijk

Wilt u zakelijk voorbereid zijn op de toekomst? Dan kunt u het beste gaan voor VoIP telefonie zakelijk. Telefoneren via het internet brengt vele voordelen met zich mee. U bent hierbij niet gebonden aan een vaste werkplek en u profiteert van lagere belkosten. Zo kunt u als bedrijf grip houden op waar en wanneer u bereikbaar bent. Een bestaand computernetwerk en internetverbinding is voldoende om met VoIP te werken.

Een ander voordeel aan VoIP als vast telefonie zakelijk is dat u altijd bereikbaar bent en er geen vaste lijn bezet is wanneer er al iemand in gesprek is. Er kunnen zoveel gesprekken tegelijkertijd worden gevoerd als u zelf wilt.

De voordelen van vaste telefonie zakelijk van Telefonade

Telefonade helpt u met objectief en onafhankelijk inzicht krijgen in de Telecom van uw organisatie. Het kan vaak onoverzichtelijk zijn voor welke partij u het beste kunt gaan en welke tariefstructuren, staffelkortingen en uitzonderingen er zijn.

Wij zijn een onafhankelijke partij en aangesloten bij verschillende dealers zoals, KPN, Yes Telecom, Vodafone, Telfort, T-Mobile en Ben. Wij kunnen aan de hand van uw wensen daarom de juiste provider adviseren voor uw vaste telefonie zakelijk. In ieder bedrijf is wel een besparing op de telefoonkosten te realiseren. Bij Telefonade gaan we slim om met contracten en kortingen, zo bent u verzekerd van de beste prijs.

Meer informatie over vaste telefonie zakelijk

Wij stemmen de telefonie altijd perfect af op uw specifieke wensen en helpen u met het installeren, implementeren en beheren van telecom die past bij uw organisatie. Wij volgen hiervoor de nieuwe ontwikkelingen op de markt, zodat we u de juiste oplossing kunnen bieden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vaste telefonie zakelijk of bent u benieuwd naar de prijzen? Onze telecom specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een zakelijk abonnement die bij uw bedrijf past.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van vaste telefonie zakelijk te bespreken.

Meer weten?