VoIP bellen zakelijk

Wilt u zakelijk altijd en overal bereikbaar zijn? Ontdek dan de voordelen van VoIP bellen zakelijk. Doordat u via het internet belt zijn u en uw medewerkers altijd en overal bereikbaar. U heeft geen vaste telefoonlijn meer nodig, waardoor er ook eenvoudig vanuit huis gewerkt kan worden.

Wilt u meer weten over VoIP bellen zakelijk of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Bij Telefonade profiteert u altijd van lage prijzen en de laatste innovaties. Ontdek meer.

Waarom kiezen voor VoIP?

VoIP is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijk bellen. VoIP staat voor Voice Over IP en betekent dat u belt via het internet in plaats van via de traditionele telefoonlijn. Deze manier van bellen zorgt ervoor dat uw bedrijf een hoop kosten bespaard en het kan erg eenvoudig worden aangesloten. Het enige wat u nodig heeft is een bestaand computernetwerk en internetverbinding. Een ander groot voordeel aan VoIP is dat het makkelijk schaalbaar is. U kunt zoveel gesprekken tegelijk voeren als dat er toestellen zijn. De lijn is daardoor nooit bezet en er zijn geen extra investeringen nodig.

Wat heeft u nodig voor VoIP?

VoIP telefonie is erg gebruiksvriendelijk en heel makkelijk te installeren voor iedere organisatie. Er zijn maar twee vereisten waar u rekening mee dient te houden wanneer u wilt overstappen naar VoIP. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Voor VoIP telefonie kan iedere smartphone worden gebruikt. Wanneer u vaste toestellen voor op kantoor wilt gebruiken zal u wel speciale VoIP telefoons moeten aanschaffen. Oudere vaste telefoons zijn niet geschikt om via het internet mee te bellen.
  • Het kan zo zijn dat uw huidige netwerk nog niet is berekend op hosted telefonie. Het is wel belangrijk dat u een goede internetverbinding heeft. Laat wanneer dit niet zo is uw verouderde netwerk upgraden.

Sluit VoIP bellen zakelijk af via Telefonade

Wilt u overstappen naar VoIP? Telefonade biedt een totaaloplossing voor VoIP telefonie zakelijk. We helpen u graag met de overstap naar VoIP. We inventariseren uw huidige telecom situatie en kijken naar de mogelijkheden voor bellen via internet. Zijn de huidige aansluitingen geschikt voor VoIP? Heeft u andere toestellen nodig? We adviseren u graag over de mogelijkheden die het best aansluiten op uw behoeften.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van VoIP telefonie zakelijk te bespreken.

Meer weten?