VoIP leverancier

Wilt u VoIP voor uw bedrijf afsluiten? Dan bent u bij Telefonade aan het juiste adres. Wij zijn een erkend VoIP aanbieder en adviseren u graag op het gebied van Telecom. Wie zien de afname in VoIP pakketten met de dag stijgen, daarom zien we bellen via internet ook wel als de telecom toekomst. Steeds meer klanten zien de voordelen ervan in en stappen over.

Wilt u ook overstappen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van VoIP? Uw VoIP leverancier Telefonade staat voor u klaar. Wij vertellen u graag alles over de voordelen en adviseren u over welk pakket het beste bij uw bedrijf past. Lees voor meer informatie verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor VoIP?

VoIP bellen betekent bellen via het internet in plaats van via de traditionele telefoonlijn. Het helpt bedrijven kosten te besparen en kan eenvoudig worden aangesloten. Een bestaand computernetwerk en internetverbinding is al voldoende op VoIp te gebruiken. Wij zetten alle voordelen van VoIP voor u op een rij:

  • Schakel eenvoudig door naar uw mobiele telefoon.
  • Eenvoudig thuiswerken: zowel in- als uitbellen via het zakelijke als mobiele nummer.
  • Geen grote investeringen of onderhoudskosten.
  • Voicemailberichten ontvangen per e-mail.
  • Bij internet- of stroomstoring kunt u gesprekken makkelijk doorschakelen naar mobiel.

Onbeperkt bellen via VoIP

Het grootste voordeel aan Voip is dat u onbeperkt kunt bellen zonder dat hier extra kosten bij komen kijken. U kunt via één verbinding een onbeperkt aantal gesprekken tegelijk voeren. Is uw collega in gesprek? Geen probleem. U bent nog steeds bereikbaar op uw vaste telefoon en kunt daarnaast ook gewoon uitbellen. En dat allemaal tegelijkertijd. Ook voor het aantal belminuten is er geen maximum. Tegen een laag vast tarief kunt u onbeperkt, zoveel bellen als u zelf wilt.

VoIP leverancier Telefonade staat voor u klaar

Wilt u meer weten over bellen via VoIP en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Meer weten?