WhatsApp voor bedrijven

WhatsApp voor bedrijven is de laatste tijd erg populair geworden. Bijna iedereen is er wel actief op en dit biedt voor bedrijven kansen. Door als bedrijf actief te zijn op WhatsApp is de drempel lager om contact met u op te nemen en zullen klanten sneller en makkelijker contact met u op kunnen nemen. WhatsApp Business maakt het mogelijk om via het meest gebruikte communicatieplatform goede klantenservice aan te bieden.

Wilt u meer weten over WhatsApp voor bedrijven of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag en kunnen wanneer gewenst helpen met het instellen van WhatsApp Business.

Optimale klantenservice met WhatsApp Business

WhatsApp is een veel gebruikt kanaal bij veel klanten. Het heeft daarom een open rate die 4x hoger is dan email. Daarnaast is het voor een klant fijn om er zeker van te zijn dat een bericht wordt gelezen en wordt beantwoord binnen een kort tijdsbestek. Er kan daarnaast 10x sneller worden geantwoord dankzij quick-replies. Zo houdt u de communicatie gaande en verhoogt u het conversiepercentage. Dankzij de snellere responstijden en gepersonaliseerde antwoorden zullen klanten zich sneller binden aan uw organisatie.

Hoe werkt WhatsApp voor bedrijven?

Om WhatsApp Business optimaal wilt gebruiken heeft u een provider nodig die een verbinding maakt met WhatsApp Business API. Met deze API maakt u gebruik van de uitgebreide functionaliteiten. Deze functies zijn in de normale WhatsApp Business app niet beschikbaar. Notificaties zoals betaalbevestigen, bulk berichten, automatisering en e-commerce integraties maken het nog fijner om met WhatsApp Business te werken. Zo scheelt het werken met auto replies, quick-replies, rules en flowbots, heel veel tijd voor u en uw medewerkers.

Meer weten over WhatsApp voor bedrijven?

Bij Telefonade beschikken we over de juiste software voor WhatsApp Business. Als Business Solution Provider zorgen we dat WhatsApp als extra kanaal aan uw inbox gekoppeld wordt.

Wilt u meer informatie of WhatsApp Business voor uw bedrijf kan betekenen of ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Meer weten?