Xelion VOIP telefonie

Goede communicatie is onmisbaar voor (moderne) bedrijven. Xelion is van mening dat door klanten een eenvoudig te gebruiken platform te bieden dat overal, altijd en op elk apparaat toegankelijk is, ze niet alleen de communicatie binnen hun bedrijf kunnen verbeteren, maar ook de communicatie over meerdere technologieën kunnen organiseren in één centraal platform.

Wat kan Xelion voor u betekenen?

De hosted telefonieoplossing van Xelion uit de cloud maakt klantcontact een stuk eenvoudiger en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden. Daarom biedt Xelion VoIP zakelijk aan, voor betere prestaties en efficiëntere communicatie.

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, wachtrijen, belgroepen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen. Xelion maakt dat zakelijke telefonie en VoIP zakelijk bellen een veel rijkere ervaring wordt waarvan klanten en medewerkers elke dag het plezier en gebruikersgemak zullen ervaren.

Zakelijke communicatie

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat ze een hele goede oplossing voor VoIP telefonie bieden, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast zijn ze als Nederlands bedrijf altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion.

Xelion brengt al uw zakelijke communicatie samen in één gebruikersinterface. Spraak, sms, WhatsApp en meer via een enkele desktop- of mobiele app naast traditionele hardware. Met alle geavanceerde functies bevatten ze alle functionaliteit uit de doos. Voor gespreksafhandeling, waaronder wachtrijen, auto attendants,overflows en nog veel meer, is het mogelijk om elke keer het juiste gesprek aan de juiste persoon leveren. Integratie met de desktop, mobiele telefoons, agenda’s en nog veel meer zijn standaard inbegrepen. Ook stelt het gebruikers in staat te werken waar en hoe ze willen.​

Prijswinnend

Het prijswinnende platform van Xelion is ontworpen voor de MKB zakelijke markt. Ze zijn van mening dat telefonie niet langer een op zichzelf staande dienst is en dat klanten en leveranciers op allerlei manieren communiceren. En hun innovatieve aanpak is een groot succes, bevestigd in een reeks onafhankelijke Awards. Xelion UK won de prestigieuze ‘Ones to Watch’-award‘ bij de Comms Business Awards 2018. Een verdere bevestiging van het succes van het bedrijf kwam met de prijs voor ‘Best Hosted Voice Platform‘ in de 2019 Comms Business Awards.

Gebruik maken van Xelion?

Overweegt u de veelzijdige services van Xelion te gebruiken? Telefonade helpt u graag verder. Neem contact op.

Meer weten?