Zakelijk bellen via VoIP

Wilt u ook zakelijk altijd en overal bereikbaar zijn? Dan kunt u het beste kiezen voor zakelijk bellen via VoIP. Zakelijk bellen via VoIP of ook wel Voice over IP genoemd is de telefonie van de toekomst. Doordat u belt via het internet heeft u alleen een internetverbinding nodig, waardoor u altijd bereikbaar bent. Hoe fijn is dat?

Bij Telefonade zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van VoIP telefonie. Deze manier van bellen is dé uitkomst wanneer u controle wilt hebben over waar en wanneer u bereikbaar bent. Is VoIP telefonie iets voor uw bedrijf? Wij vertellen u er graag meer over en geven u een vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is bellen via VoIP?

VoIP bellen betekent eigenlijk bellen via het internet in plaats van via de traditionele telefoonlijn. Het helpt uw bedrijf kosten te besparen en kan eenvoudig en snel worden aangesloten. U heeft alleen een internetverbinding en een computernetwerk nodig. Een ander groot voordeel aan VoIP is dat u overal bereikbaar bent omdat u de lijn eenvoudig door kunt schakelen naar uw mobiele telefoon. Verder kunt u dankzij VoIP zoveel gesprekken tegelijk voeren als de hoeveelheid toestellen die er zijn. Daardoor is telefonie via VoIP schaalbaar, zonder dat u er extra voor hoeft te betalen.

Is zakelijk bellen via VoIP iets voor u?

Bij hosted telefonie verloopt telefonie niet langer via ISDN-lijn, maar via internet of een dedicated dataverbinding wat de betrouwbaarheid en veiligheid ten goede komt. De telefonieomgeving wordt hierbij beschikbaar gemaakt in de vorm van een digitale interface. U kunt hierbij gebruikt blijven maken van functionaliteiten zoals doorverbinden, doorschakelen naar mobiel en het instellen van belgroepen. Bent u benieuwd welke voordelen VoIP voor uw bedrijf te bieden heeft? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Telefonade staat voor u klaar

Bent u geïnteresseerd in het overstappen naar VoIP of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Telefonade biedt een totaaloplossing voor zakelijk bellen via VoIP. Wij helpen u met de overstap en adviseren u over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van VoIP telefonie zakelijk te bespreken. We helpen u graag.

Meer weten?