Zakelijk telefoonabonnement

Wilt u een zakelijk telefoonabonnement afsluiten tegen een scherpe prijs? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Aan de hand van uw wensen en behoeften op zakelijk gebied adviseren we u graag over de mogelijkheden. Van vaste telefonie tot hosted VoIP en mobiele telefoonabonnementen, wij bieden het allemaal aan.

Wilt u meer weten over onze zakelijke telefoonabonnementen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over welk abonnement het beste bij uw bedrijf past. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald.

Zakelijk telefoonabonnement tegen een scherpe prijs

Bij Telefonade doen we er alles aan om voor u de prijs voor een telefoonabonnement zo laag mogelijk te houden. In elk bedrijf zijn besparingen op de Telefonie te realiseren. Of u nu veel in het buitenland bent, veel belt of veel data gebruikt. Wij gaan slimmer om met contracten en maken beter gebruik van kortingsregelingen en andere voordelen.
Samen met u analyseren we uw huidige aansluitingen en kijken we naar het verbruik van uw organisatie. Op basis hiervan krijgt u een advies dat past bij uw organisatie en aansluit op uw behoeften. Op deze manier bent u, voor de beste tarieven, verzekerd van de beste bereikbaarheid.

VoIP telefonie zakelijk

Wanneer u een zakelijk telefoonabonnement wilt afsluiten kunt u er ook voor kiezen om voor VoIP te gaan. Dit houdt in dat u belt via het internet. Voice over IP telefonie helpt bedrijven kosten te besparen en kan eenvoudig (en snel) worden aangesloten. Een bestaand computernetwerk en internetverbinding is voldoende om met VoIP te kunnen werken. Een ander voordeel van Voice over IP is dat er nooit een lijn bezet is, u kunt zoveel gesprekken gelijktijdig voeren als dat er toestellen zijn. Daardoor is telefonie via VoIP schaalbaar, zonder dat er extra investeringen voor nodig zijn.

Sluit uw zakelijke telefoonabonnement af bij Telefonade

Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een zakelijk telefoonabonnement of wilt u meer informatie ontvangen? Bij telefonade staan we altijd voor u klaar en geven we graag advies over welk abonnement het beste bij uw situatie past. Kom gezellig langs in onze winkel of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?