Zakelijke telefonie en internet

Ieder bedrijf maakt gebruik van telefonie en internet. Het is voor uw klanten belangrijk dat u goed bereikbaar bent en dat u via de telefoon of via uw website de klanten ook kunt benaderen. Daarom biedt Telefonade voor ieder bedrijf een passende zakelijk telefonie en ineternet oplossing aan. Of u nu gaat voor vaste telefonie, een zakelijk mobiel abonnement of VoIP, wij bieden de passende oplossing voor u.

Wilt u meer weten over zakelijke telefonie en internet of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met het regelen van uw telefonie en internet.

Vaste lage tarieven

Zakelijke telefonie en internet past altijd bij uw bedrijf. Wij kijken namelijk samen naar wat uw wensen zijn en welke oplossing past bij uw bedrijf. In ieder bedrijf zijn besparingen op telefonie en internet te realiseren. Wij bieden meerdere telecomproviders aan waardoor we vanuit een onafhankelijk standpunt de goedkoopste kunnen aanbieden, wat in uw voordeel werkt. We adviseren u graag over welke telefonie en internet provider het beste bij u past. Hiermee verzekeren we u van vaste lage tarieven tegen optimale service.

Altijd bereikbaar via zakelijke telefonie en internet

Wanneer u kiest voor zakelijke telefonie en internet bent u altijd en overal bereikbaar. Er zijn de laatste jaren namelijk veel mogelijkheden bijgekomen, zoals hosted telefonie, Microsoft Teams en VoIP. De traditionele manier van bellen wordt steeds vaker vervangen door bellen via het internet. Dit zorgt er namelijk voor dat u ook onderweg bereikbaar bent en dat u flexibel kunt thuiswerken. Ook kunnen er meerdere gesprekken tegelijkertijd worden gevoerd. Hoe fijn is dat?

Telefonie en internet zakelijk afsluiten bij Telefonade

Telefonade is een professionele aanbieder van zakelijke telefonie en internet. Wij bieden een ruime keuze aan in providers en adviseren u graag over welke pakket het beste past bij uw organisatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een zakelijk telefonie en internet abonnement die bij uw wensen past.

Meer weten?