Zakelijke telefonie VoIP

Bellen via VoIP wordt ook wel gezien als de telefonie van de toekomst. Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van schaalbare cloud telefonie. U hoeft namelijk niet op een vaste werkplek te zitten en de telefoonkosten zijn lager omdat u belt via het internet.

Denkt u er als organisatie overna om zakelijke telefonie VoIP af te sluiten? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar en adviseren we u over de mogelijkheden. Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Wat is zakelijke telefonie VoIP?

Zakelijke telefonie VoIP kunt u ook wel zien als bellen via het internet voor bedrijven. In plaats van het gebruiken van traditionele telefoonlijnen belt u via de internetverbinding. Dit helpt bedrijven kosten te besparen en het kan heel snel en eenvoudig worden aangesloten.

Het enige wat u nodig heeft bij VoIP (Voice over IP) is een computernetwerk en een internetverbinding. Het grote voordeel is dat u overal waar u wilt kunt bellen en de lijn nooit bezet is. U kunt zoveel gesprekken voeren als dat er toestellen zijn. VoIP is daardoor erg schaalbaar, zonder dat er extra investeringen voor nodig zijn.

Waarom als bedrijf kiezen voor VoIP?

Steeds meer bedrijven kiezen voor VoIP en dat is niet voor niets. Het brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee. We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Altijd bereikbaar
    Met VoIP bent u altijd en overal bereikbaar. Of u nu op kantoor zit of onderweg bent met VoIP bent u altijd bereikbaar op het vaste nummer.
  • Schaalbaar
    Zakelijke telefonie VoIP is dat het makkelijk schaalbaar is. Wanneer uw bedrijf groeit, groeit VoIP met u mee. U kunt binnen 1 minuut een extra account aanvragen of opzeggen.
  • Onbeperkt bellen en inbellen via een internetverbinding
    Met VoIP kunt u zoveel gesprekken voeren als u zelf wilt. Hoeveel toestellen u heeft, zoveel gesprekken kunt u tegelijkertijd voeren. Hoe fijn is dat?

Zakelijke telefonie VoIP afsluiten bij Telefonade

Wilt u zakelijke telefonie VoIP afsluiten? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Wij bieden de totaaloplossing aan voor zakelijke klanten. We helpen u graag met de overstap naar VoIP. We inventariseren uw huidige telecom situatie en kijken naar de mogelijkheden voor bellen via internet. Zijn de huidige aansluitingen geschikt voor VoIP? Heeft u andere toestellen nodig? We adviseren u graag over de mogelijkheden die het best aansluiten op uw behoeften.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van VoIP telefonie zakelijk te bespreken.

Meer weten?