Bellen in teams

Wilt u bellen in Teams? Dan bent u bij Telefonade aan het juiste adres. Telefonade is dé one-stop-shop voor maatwerk voor het MKB, de overheid en particulieren. We bieden één oplossing voor al uw communicatie. We garanderen dan ook uitstekende service, hoge kwaliteit en een betrouwbare dienstverlening. Teams wordt steeds vaker toegepast en biedt een aantal handige voordelen, zoals het kunnen bellen naar externe telefoonnummers door het uitbreiden met telefonie. Bent u benieuwd geworden? Lees dan gauw verder en ontdek de vele mogelijkheden.

Bellen in Teams

Wellicht komen bellen in Teams en Microsoft 365 u al bekend voor. Met Mircrosoft 365 kunt u gebruik maken van onder andere Outlook, OneDrive, SharePoint, PowerPoint en Excel. Als u beschikt over een Microsoft Office licentie, Microsoft 365 Business (alle pakketten) of Microsoft 365 E1, E3 of E5 pakket kunt deze eenvoudig uitbreiden met telefonie. Op deze manier heeft u alles onder één dak.

Er zijn een aantal handige voordelen van het bellen in Teams, zoals routering, mogelijkheid tot opname en het creëren van een wachtrij. Bovendien werkt het programma op alle apparaten, namelijk tablet, desktop én mobiel. Of u nu dus op kantoor zit, thuiswerkt of onderweg bent: u bent altijd bereikbaar. Heeft u nog geen Microsoft licentie? Geen probleem. We helpen u graag bij de migratie naar Microsoft Teams.

Handige functionaliteiten en voordelen

Veel MKB bedrijven bellen al in Teams. Naast de eerder genoemde voordelen, biedt het namelijk een aantal handige functionaliteiten, zoals videobellen, chatten, online vergaderen en samenwerken aan bestanden. Bovendien kunt u via Teams externe telefoonnummers bellen. Dit is mogelijk door uw bestaande omgeving uit te breiden met telefonie.

Uitbreiden met telefonie

Telefonade helpt u met een objectief en onafhankelijk inzicht in de situatie van uw organisatie. De veelheid aan netwerken en aanbieders maken het dikwijls zeer onoverzichtelijk. Wij werken met vaste lage tarieven, terwijl u toch de hoogste garantie krijgt. We gaan slimmer om met contracten en maken efficiënter gebruik van kortingsregelingen en andere voordelen.

Samen met u analyseren we uw huidige aansluitingen en kijken we naar het verbruik van uw organisatie. Op basis hiervan krijgt u een advies dat past bij uw organisatie en de wens om te bellen in Teams. Op deze manier bent u, voor de beste tarieven, verzekerd van de beste bereikbaarheid.

Start vandaag nog

Bellen in Teams maakt één oplossing voor telefonie, chat en video mogelijk. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om efficiënter samen te werken. Boven heeft u geen verplichtingen. Het contract is namelijk maandelijks opzegbaar. Zo profiteert u van telefonie tegen een vast bedrag per maand, maar zit u nergens aan vast.

Wilt u direct starten met bellen in Teams? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een (online) persoonlijk gesprek. Dan laten we direct in een online demo zien wat u met het programma kunt. Kies voor een betaalbare, schaalbare oplossing en vul direct onderstaand contactformulier in. We helpen u graag verder bij het vinden van een passende oplossing.

Meer weten?