Telefonade is uw partner op het gebied van ICT. Met innovatieve cloud diensten heeft u een toekomstbestendige organisatie. De schaalbare oplossingen worden volledig voor uw organisatie op maat ontwikkeld en groeien indien nodig met u mee. Samen met u onderzoeken we de toepassingen die u dagelijks nodig heeft en zo stellen we de ideale werkplek samen.

ICT ondersteuning voor bedrijven

ICT is een belangrijk onderdeel van uw organisatie waarmee u diverse processen draaiende houdt. Met slimme tools realiseren we voor ieder bedrijf de beste oplossing om efficiënter te werken. Geen overbodige toepassingen die u niet gebruikt, maar functionele tools die uw werk makkelijker maken. Van software zoals Nomadesk, Office 365, Microsoft Teams, Teams bellen en andere tools tot het leveren en aansluiten van hardware zoals pc’s, laptops, telefoons en printers. Onze specialisten ontzorgen u van A tot Z zodat u zorgeloos en efficiënt aan de slag kunt gaan.

Duplit: onze partner op het gebied van IT

Voor slimme ICT oplossingen werken we samen met Duplit. Duplit is onze partner op het gebied van IT. Duplit verzorgt een (cloud)werkplek inclusief support, voor een vast bedrag per maand. Geen onnodige kosten maar een overzichtelijk én inzichtelijk IT systeem door uzelf samengesteld. Duplit werkt met behulp van eenvoudige bouwstenen, die per stuk zijn af te nemen en te combineren. Met de bouwstenen stelt u zelf uw gewenste werkplek samen waarbij u zelf bepaalt wat u nodig heeft. Torenhoge kosten en onzichtbaar gemaakte uren horen daarbij tot de verleden tijd.

Hardware en software

Duplit biedt ICT ondersteuning aan diverse bedrijven in de regio. We verkopen en installeren hardware en software van erkende partijen zoals Microsoft, Datto, Autotask, Dell, HP, Fortinet, Aerohive, Ruckus, DUE Security, KPN, Eurofiber, Tele2, T-Mobile, i4IP, Voiceworks, Xelion, Helden Van Nu, Breedband en CodeTwo. We werken samen met deze partijen om jouw IT eenvoudig te maken en te houden.

Op zoek naar een slimme, betaalbare oplossing?

Onze IT specialisten helpen u graag om de meest efficiënte IT oplossing voor uw organisatie samen te stellen. We inventariseren uw wensen en op basis daarvan gaan we op zoek naar een passende oplossing. Hierbij zoeken we altijd naar moderne IT-oplossingen die helpen om uw bedrijfsprocessen beter in te richten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig uw IT-beheer kan zijn.

Meer weten?