VoIP telefonie zakelijk

Hosted telefonie is de toekomst. Steeds meer klanten zien de voordelen van schaalbare cloud telefonie. Denk hierbij aan het niet gebonden zijn aan een vaste werkplek. Ook het gemak van één vast nummer voor in- en uitbellen en lagere belkosten dankzij spraak via internet zijn pluspunten. VoIP telefonie zakelijk is dé oplossing voor uw bedrijf of organisatie als u controle en grip wilt houden op waar en wanneer u bereikbaar bent. Ontdek alle mogelijkheden.

Wat is VoIP?

VoIP bellen betekent bellen via internet in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Voice over IP telefonie helpt bedrijven kosten te besparen en kan eenvoudig (en snel) worden aangesloten. Een bestaand computernetwerk en internetverbinding is voldoende om met VoIP te kunnen werken. Een ander voordeel van Voice over IP is dat er nooit een lijn bezet is, u kunt zoveel gesprekken gelijktijdig voeren als dat er toestellen zijn. Daardoor is telefonie via VoIP schaalbaar, zonder dat er extra investeringen voor nodig zijn.

Bellen via VoIP

Welke voordelen biedt VoIP voor mijn bedrijf?

Bellen via VoIP biedt bedrijven en organisaties vele voordelen t.o.v. van traditionele telefonie (ISDN). We zetten de voordelen voor u op een rij.

 1. Altijd bereikbaar
  En met “altijd” bedoelen we ook altijd. Of u nu op kantoor achter uw bureau zit of u bent onderweg, met VoIP bent u altijd bereikbaar op uw vaste nummer.
 2. Schaalbaar
  Een ander groot voordeel van VoIP telefonie zakelijk is dat het schaalbaar is. Is uw bedrijf aan het groeien? VoIP groeit met u mee. Het is heel eenvoudig om een extra account aan te vragen of op te zeggen.
 3. Onbeperkt bellen en inbellen via één verbinding
  Met VoIP telefonie kunt u een onbeperkt aantal gesprekken via één verbinding voeren. Is uw collega in gesprek? Geen probleem. U bent nog steeds bereikbaar op uw vaste telefoonnummer en kunt daarbij ook gewoon uitbellen. En dat allemaal tegelijkertijd.

Dit heeft u nodig voor VoIP telefonie

VoIP telefonie is erg gebruiksvriendelijk en vrij eenvoudig in te richten voor iedere organisatie. Er zijn echter wel een aantal vereisten voordat u kunt overstappen naar bellen via internet.

 • In principe kunt u op iedere smartphone bellen en gebeld worden op het vaste telefoonnummer. Wilt u echter vaste toestellen voor op kantoor, dan zullen er speciale VoIP telefoons aangeschaft moeten worden. Oude toestellen zijn hier vaak niet op berekend.
 • Het kan voorkomen dat uw huidige netwerk nog niet is berekend op hosted telefonie. Een vereiste voor VoIP is namelijk een goede internetverbinding. Verouderd netwerk zal dus eerst een upgrade moeten krijgen voordat u over kunt stappen naar VoIP telefonie.

Telefonade biedt een totaaloplossing voor VoIP telefonie zakelijk

Wilt u overstappen naar VoIP? Telefonade biedt een totaaloplossing voor VoIP telefonie zakelijk. We helpen u graag met de overstap naar VoIP. We inventariseren uw huidige telecom situatie en kijken naar de mogelijkheden voor bellen via internet. Zijn de huidige aansluitingen geschikt voor VoIP? Heeft u andere toestellen nodig? We adviseren u graag over de mogelijkheden die het best aansluiten op uw behoeften.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van VoIP telefonie zakelijk te bespreken.

Meer weten?