Telefonie moet goed werken

Wij vinden dat de Telefonie goed moet werken. Daarom zorgen wij ervoor dat u de juiste Telefonie geleverd krijgt, zodat uw doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Wij werken met vaste lage tarieven, terwijl u toch de hoogste garantie krijgt.

Mobiele Telefonie

Telefonade helpt u met een objectief en onafhankelijk inzicht in de Telecom situatie van uw organisatie. De veelheid aan netwerken en aanbieders maken het onoverzichtelijk. Tariefstructuren, staffelkortingen en uitzonderingen bepalen de tenders.

In elk bedrijf zijn besparingen op de Telefonie te realiseren. Of u nu veel in het buitenland bent, veel belt of veel data gebruikt. Wij gaan slimmer om met contracten en maken beter gebruik van kortingsregelingen en andere voordelen.

Samen met u analyseren we uw huidige aansluitingen en kijken we naar het verbruik van uw organisatie. Op basis hiervan krijgt u een advies dat past bij uw organisatie en aansluit op uw behoeften. Op deze manier bent u, voor de beste tarieven, verzekerd van de beste bereikbaarheid.

Onafhankelijk

Telefonade is aangesloten bij Telecombinatie en onder andere dealer van Yes Telecom, KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile en Ben. We zijn onafhankelijk en kunnen daardoor alle providers aanbieden.

Hosted telefonie maakt communicatie flexibeler

Hosted telefonie is de toekomst. Steeds meer klanten zien de voordelen van schaalbare Cloud telefonie. Denk hierbij aan het niet gebonden zijn aan een vaste werkplek. Ook het gemak van één vast nummer voor in- en uitbellen en lagere belkosten dankzij spraak via internet zijn pluspunten.

Telefonade hosted telefonie biedt al deze voordelen. Toepassingen zoals een softphone bieden daarnaast extra functionaliteit door middel van chat, videobellen, desktop sharing en presence information. Deze oplossing word nu nog in mindere mate ingezet, maar zal in toekomst alleen maar meer worden.

Bekijk onderstaand filmpje over het huidige telecomlandschap en wat nu de toekomst heeft:

Het telecomlandschap

Verbeterde bereikbaarheid door Vast Mobiel integratie (VaMO)

De voordelen van hosted telefonie gaan verder. Waar u wellicht het probleem hebt dat het vaste nummer alleen op kantoor uitkomt, kan dit probleem door vast en mobiel te integreren worden opgelost. Tevens hebt u de mogelijkheid om met uw vaste nummer professioneel vanaf uw mobiel naar uw klanten te bellen. Zo kunt u uw bereikbaarheid en dienstverlening optimaliseren.

Overstappen snel geregeld

Overstappen is heel eenvoudig geworden. Wij bieden hierin volledige ontzorging. Zo controleren we bijvoorbeeld de snelheid van de internetverbindingen om de werking van Telefonade Hosted telefonie te garanderen. Vaak is de beste verbinding al wel geschikt, maar in sommige gevallen adviseren we om de verbinding op te schalen. Doordat hosted telefonie in de cloud gehost wordt, is de installatie en overstap snel geregeld. Zo laten we u snel profiteren van de voordelen die hosted telefonie biedt.

Hardware

Telefonade heeft  een breed assortiment hardware van alle vooraanstaande merken. Of het nu gaat om smartphones, tablets, Voip toestellen of headsets, Telefonade heeft het.

In ons vernieuwde business center vindt u alles op telefoniegebied. Van tablets en smartphones tot internetaansluitingen, computeraccessoires en vaste telefoontoestellen. Het business center doet tevens dienst als servicepunt en is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag is het business center open tot 21.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Dagelijks is het business center tussen 12.30 tot 13.00 uur gesloten.

Meer weten?