Glasvezel Overbetuwe en Tiel

Bent u ondernemer op een van de bedrijventerreinen in Gemeente Overbetuwe en Tiel? Goed nieuws staat voor de deur, want Telefonade staat klaar om uw bedrijf te voorzien van razendsnel glasvezelinternet. Als gespecialiseerde aanbieder werken wij nauw samen met vooraanstaande providers zoals KPN, Telfort, T-Mobile, Ziggo, en nog veel meer. Hierdoor zijn wij in staat de beste deal voor uw bedrijf samen te stellen als het gaat om het afsluiten van een glasvezel abonnement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar welk abonnement het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

De aanleg van 38 kilometer glasvezel door Glaspoort op bedrijventerreinen

Een van de voortrekkers in de uitrol van een supersnel glasvezelnetwerk is Glaspoort. Verschillende bedrijventerreinen in Gemeente Overbetuwe, waaronder De Schalm-Andelst Oost, Bedrijvencentrum De Schalm in Andelst, Bedrijvenpark Merm en De Aam in Elst, Poort van Midden Gelderland in Heteren en bedrijventerrein Tiel-Kellen in Tiel, zullen binnenkort worden aangesloten op het geavanceerde netwerk van Glaspoort.

Begin 2024 zal Glaspoort van start gaan met de aanleg van het glasvezelnetwerk, waarbij maar liefst 38 kilometer aan kabels wordt aangelegd en zo’n 230 kilometer aan glasvezel wordt uitgerold. Dit alles met als doel om bedrijven te voorzien van een ultrasnelle glasvezelaansluiting. Een mijlpaal die niet alleen de lokale economie zal stimuleren maar ook bijdraagt aan de algehele leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

De voordelen van glasvezel internet

Heeft u weleens last van traag internet of het probleem dat de wifi niet goed werkt? Niets is zo vervelend al het urenlang wachten op het downloaden van een film of bestand. Internet via glasvezel biedt de oplossing. Met glasvezel heeft u altijd een snelle en stabiele verbinding. Wij zetten alle voordelen voor u op een rij:

  • Altijd snelle en stabiele internetverbinding
  • Glasvezel uploadsnelheid en downloadsnelheid
  • Extreem hoge glasvezelsnelheid mogelijk
  • Altijd hoge kwaliteit
  • Abonnement op glasvezel internet

Een glasvezel abonnement afsluiten bij Telefonade

Telefonade is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel internet en staat graag voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een geschikte partner voor het afsluiten van een abonnement. Dit abonnement kunt u al vanaf €47,50 per maand afsluiten.

Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van glasvezel voor uw woning of kantoor in de gemeente Overbetuwe en Tiel of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het realiseren van snel internet.

Meer weten?