Hosted telefonie

Wilt u hosted telefonie afsluiten? Dan bent u bij Telefonade aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse pakketten voor hosted telefonie van verschillende providers. Als onafhankelijke partij kunnen wij u het beste advies geven over welk pakket het beste bij uw behoeften past.

Hosted telefonie, wordt ook wel VoIP genoemd of bellen via het internet. Wanneer u hiervoor kiest, profiteert u van vele voordelen. U kunt namelijk een hoop kosten besparen en u en uw medewerkers zijn altijd en overal bereikbaar. Meer weten over hosted telefonie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Wat is Hosted telefonie?

Hosted telefonie is een telefoonsysteem dat wordt gehost door een derde partij. In plaats van dat u het systeem zelf installeert en onderhoudt, wordt dit voor u gedaan door de serviceprovider. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de hardware, het onderhoud en de upgrades. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en een apparaat om op te bellen, zoals een telefoon, een computer of een headset.

Waarom kiezen voor Hosted Telefonie?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor Hosted telefonie. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  1. Effici├źnter werken
    U heeft toegang tot een breed scala aan extra functies waardoor uw communicatie zal verbeteren. Zo bespaart u tijd op het beantwoorden van oproepen.
  2. Het bespaard u geld
    U hoeft geen grote investeringen te doen om gebruik te maken van hosted telefonie. Daarnaast zijn ook de maandelijkse kosten in de meeste gevallen lager.
  3. Schaalbaar
    U kunt zoveel gesprekken tegelijk voeren als het aantal toestellen dat er zijn. Zo is de lijn nooit meer bezet.

Hosted telefonie afsluiten bij Telefonade

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van hosted telefonie of de prijs? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het telefoonabonnement dat bij u past.

Meer weten?