Iphone scherm repareren

Wilt u uw Iphone scherm laten repareren in de buurt van Kesteren? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Wij staan er om bekend dat we telefoons heel snel kunnen repareren, waardoor u het toestel niet dagenlang kwijt bent. Terwijl u wacht in onze winkel kunt hem vaak na een kwartiertje alweer meenemen.

Wij maken alle toestellen met de originele Apple onderdelen, zo bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit en gaat uw toestel weer jarenlang mee. We staan zowel klaar voor zakelijk en particulieren klanten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag over het repareren van uw Iphone scherm. Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Kesteren.

Uw Iphone scherm binnen no-time gerepareerd

Wanneer u uw telefoon heeft laten vallen of u bent ergens tegen aan gestoten, kan er een barst in het scherm komen. Om te voorkomen dat de bars groter wordt of uw Iphone er op den duur helemaal mee ophoud is het belangrijk dat u uw telefoon op tijd laat repareren. Wij snappen dat u geen dag zonder uw Iphone kan en daarom doen we er alles aan om uw toestel zo snel mogelijk te repareren. Wij repareren uw scherm vaak terwijl u wacht. Daarbij heeft u ook zelf zicht op de reparatie en weet u zeker dat het goed gebeurd.

Uw kapotte telefoon door Telefonade laten repareren

Bij Telefonade staat we 6 dagen per week voor u klaar als het gaat om het repareren van uw Iphone scherm. Loop binnen in onze winkel en het wordt geregeld terwijl u wacht. Ook wanneer u twijfelt of een reparatie wel echt nodig is, kunt u altijd even langskomen om uw toestel te laten controleren. Daarnaast is het ook mogelijk om vervolgens direct een Clearplex plaatje op uw scherm te laten zetten. Dit is een nieuwe techniek om uw Iphone van een beschermlaag te voorzien. Het is een soort gellaag die het scherm van uw telefoon optimaal beschermt.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw iphone scherm te laten repareren bij Telefonade, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan graag voor u klaar en helpen u wanneer u Iphone scherm kapot is. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen in onze winkel in Kasteren.

Meer weten?