Mobiel abonnement zakelijk

Bent u op zoek naar een uitgebreid aanbod als het gaat om zakelijk telefoneren? Dan bent u bij Telefonade aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruime keuze als het gaat om telefonie voor uw bedrijf. Op die manier zit er altijd iets passends tussen voor u. Wij vertellen u alles over ons aanbod!

Een mobiel abonnement voor zakelijk gebruik

Wij bieden zowel vaste telefonie, hosted VoIP, een mobiel abonnement, Sim Only abonnementen en losse telefoons. Bij de keuze voor een mobiel abonnement voor zakelijk gebruik kunt u gaan voor twee opties. Een telefoon met abonnement of een Sim Only abonnement. Bij een Sim Only abonnement kunt u gebruik maken van een telefoon die u al had. U kunt de keuze maken voor Sim Only met of zonder nummerbehoud.

Wij zijn onafhankelijk en bieden abonnementen aan van veel verschillende providers. Kies bijvoorbeeld voor Vodafone, T-Mobile, Telfort of Ben. Bent u niet zeker van uw keuze? Neem gerust contact met ons op. Dan vinden we samen de oplossing.

VoIP telefonie zakelijk

Wij helpen uw bedrijf vooruit

Als u voor Telefonade kiest heeft dat veel verschillende voordelen. Wij zetten ze op een rijtje voor u:

  • Onze medewerkers zijn specialisten op telecom gebied.
  • U wordt volledig ontzorgd: leveren, installeren en beheren van uw telecom kan allemaal door onze professionals gedaan worden.
  • Wij hebben actuele kennis over de laatste ontwikkelingen. Daardoor kunnen wij uw bedrijf van de meest passende oplossing voorzien.
  • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

Zou u graag even willen overleggen over uw mobiel abonnement voor zakelijk gebruik? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u snel verder.

Meer weten?