Telefonie via internet

Bent u op zoek naar een telecom bedrijf die voor een lage prijs telefonie via het internet aanbiedt? Dan bent u bij Telefonade aan het juiste adres. Vooral zakelijke klanten kiezen vaak voor bellen via VoIP. Het is dé uitkomst wanneer u niet op een vaste plek belt en wel met een vast telefoonnummer bereikbaar wilt zijn. Daarnaast kan er via VoIP via meerdere telefoons over één lijn worden gebeld. Hoe fijn is dat?

Wilt u meer weten over telefonie via het internet of bent u benieuwd of VoIP iets is voor uw bedrijf? Dan staan wij van Telefonade graag voor u klaar. Wij bieden telefoonabonnementen aan tegen een vast lage prijs. Zo bent u altijd bereikbaar en weet u precies waar u aan toe bent. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie of lees verder.

Hoe werkt telefonie via het internet

Bij bellen via het internet of ook wel VoIp genoemd belt u via het internet in plaats van over de traditionele telefoonlijn. Voice over IP telefonie helpt bedrijven kosten te besparen en kan eenvoudig (en snel) worden aangesloten. Een bestaand computernetwerk en internetverbinding is voldoende om met VoIP te kunnen werken. Een ander voordeel is dat er bij telefonie via het internet nooit een lijn bezet is. U kunt onbeperkt veel gesprekken tegelijk voeren. Daardoor is is VoIP makkelijk schaalbaar, hoe meer telefoon, hoe meer gesprekken u kunt voeren.

Is VoIP (voice over IP) iets voor u?

VoIp is erg gebruiksvriendelijk en vrij eenvoudig in te richten voor iedere organisatie. Er zijn wel een aantal vereisten waar u aan moet voldoen voordat u kunt overstappen naar telefonie via het internet. Er kan namelijk via iedere smartphone gebeld worden via VoIP op het vaste nummer. Wanneer u vaste toestellen wilt moeten dit wel speciale VoIP telefoons zijn. Oude toestellen zijn hier vaak niet voor geschikt. Daarnaast kan het zo zijn dat uw huidige netwerk nog niet berekend is op hosted telefonie. Een vereiste voor bellen via het internet is wel dat u een goede internetverbinding heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten van telefonie via het internet? Dan staan wij graag voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij adviseren u graag welke vorm van telefonie het beste bij u past.