Telefoon repareren Tiel

Wist u dat een kapot telefoonscherm met stipt op nummer één staat van meest voorkomende telefoon reparaties? U laat uw smartphone per ongeluk op de grond vallen of stoot precies tegen de punt van uw bureau terwijl uw telefoon in uw broekzak zit: er zit zo een barst in het scherm. Het scherm is dan ook het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Een barst in het scherm is ontzettend storend, maar bij Telefonade zo verholpen want een schermreparatie van uw iPhone, Samsung of ander merk is zo gepiept. Uw telefoon laten repareren in Tiel? Bezoek Telefonade, slechts 15 km verwijderd van Tiel. 

Klaar terwijl u wacht

Het is al vervelend genoeg dat er een barst in uw telefoonscherm zit. Maar het is nog vervelender als u uw telefoon een aantal dagen kwijt bent als deze wordt gerepareerd. Daarom voeren we bij Telefonade bijna alle reparaties uit terwijl u wacht. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u wachten totdat uw telefoon is gemaakt. Direct een afspraak maken voor een schermreparatie of is er een ander onderdeel kapot? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook even binnenlopen bij onze telefoonwinkel, wij repareren uw telefoon terwijl u wacht.

iPhone en iPad reparatie

Ook wanneer het scherm van uw iPhone of iPad kapot is kunt u bij Telefonade in Kesteren terecht. Het is niet nodig om ver naar een Apple Store te gaan, het repareren van uw iPhone of iPad kan gewoon bij u thuis om de hoek. We helpen u graag bij het spoedig en nauwkeurig repareren van uw tablet- of telefoon scherm.

Telefoon laten repareren in Tiel

Woont u in Tiel en heeft uw smartphone een reparatie nodig? Bij Telefonade in Kesteren kunt u uw telefoon laten repareren terwijl u wacht. Onze telefoonwinkel bevindt zich op de Nijverheidsweg 9 in Kesteren, op slechts 15 kilometer afstand van Tiel. Wij zijn al meer dan 15 jaar experts op het gebied van telefonie en telecom. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, investeren wij in de nieuwste technische innovaties. Ook adviseren we u graag over alle beschikbare mogelijkheden wat betreft de reparatie van uw telefoon. Zo kunnen we bijvoorbeeld meteen een back-up maken van uw bestanden of uw beeldscherm voorzien van een beschermende Clearplex folie.

Meer weten?