Telefoonwinkel Dodewaard

Bent u op zoek naar een telefoonwinkel in de buurt van Dodewaard? Dan bent u bij de Telefonade, aan het juiste adres. Ons team deskundige adviseurs en telefoon experts staan voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe telefoon, een nieuw abonnement of als u alleen meer informatie wilt ontvangen over een internetverbinding bij u thuis. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van antwoorden op al uw vragen. Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs bij onze winkel in de buurt van Dodewaard. Zien we u binnenkort? 

Uw telefoon repareren in Dodewaard

Een van de specialiteiten van onze medewerkers bij Telefonade is het repareren van telefoons in Dodewaard. Onze monteurs staan zes dagen in de week voor u klaar om uw telefoon binnen no-time te repareren. Omdat wij alle onderdelen zoals schermen en sensoren op voorraad hebben liggen kunt u dezelfde dag weer gebruik maken van uw telefoon en hoeft u geen gebruik te maken van een leen toestel. 

De meest voorkomende schade aan telefoons is toch wel de schade aan het scherm. Een barst of een kras is namelijk zo gemaakt. Maar wij kunnen u ook helpen deze schade te voorkomen of het risico te verkleinen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een Clearplex laag boven op het scherm zodat het minder snel barst. 

Telefoonwinkel Dodewaard

Meer weten over onze telefoonwinkel Dodewaard? 

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen het vakgebied zijn wij u graag van dienst als betrouwbare en professionele partner. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen zodat wij u hierover kunnen informeren. Daarnaast vinden wij het aanbieden van een lage, eerlijke prijs erg belangrijk, zodat voor u de kosten laag blijven.

Onze winkel is van maandag t/m zaterdag geopend en bevindt zich in Kesteren, wat op ongeveer 10 minuten rijden van Dodewaard bevindt. Er zijn in de omgeving van ons pand voldoende parkeergelegenheden te vinden, waar u gratis uw auto kan parkeren wanneer u onze winkel bezoekt. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom gerust een keertje bij ons langs in de telefoonwinkel Dodewaard.

Meer weten?