Telefoonwinkel Tiel

Bent u op zoek naar een nieuwe of refurbished telefoon? Is uw scherm kapot of is uw batterij aan vervanging toe? Dan moet u bij Telefonade zijn. Telefonade is een telefoonwinkel in de breedste zin van het woord en biedt uitgebreide service op het gebied van Telefonie. Van energiecontract tot telefoon reparatie: wij staan voor u klaar in onze winkel in Kesteren, op slechts 15 km afstand van Tiel!

Nieuw abonnement? Onafhankelijke vergelijker

Een nieuwe telefoon uitzoeken of een nieuw abonnement afsluiten kan een flinke uitdaging zijn. Want in de huidige markt waarin tientallen aanbieders concurreren op het gebied van mobiele telefonie is het vinden van het juiste abonnement of telefoon lastig. Bij Telefonade staan we garant voor onafhankelijk en persoonlijk advies, gericht op uw situatie. Loop eens binnen in onze telefoonwinkel en ervaar zelf de kwaliteit van onze service.

Telefonade: onafhankelijke vergelijker mobiele telefonie

Schermreparatie terwijl u wacht

Wist u dat een kapot telefoonscherm met stipt op nummer één staat van meest voorkomende telefoon reparaties? U laat uw smartphone per ongeluk op de grond vallen of stoot precies tegen de punt van uw bureau terwijl uw telefoon in uw broekzak zit: er zit zo een barst in het scherm. Het scherm is dan ook het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Een barst in het scherm is ontzettend storend, maar bij Telefonade zo verholpen want een schermreparatie van uw iPhone, Samsung of ander merk is zo gepiept. Direct een afspraak maken voor een schermreparatie of is er een ander onderdeel kapot? Neem contact met ons op, wij repareren uw telefoon terwijl u wacht.

Voorkomen is beter dan genezen

Er zijn een aantal trucjes om de kans op schermschade verkleinen. Allereerst natuurlijk het gebruik van een hoesje of skin, deze komen in vele soorten en maten. Ook de screenprotector is een geliefde variant en beschermt het scherm tegen krassen en barsten. Echter voelt deze tweede glaslaag al snel ietwat ‘goedkoop’ aan en oogt het minder mooi. Daarom biedt Telefonade een aangenamer alternatief: Clearplex. Clearplex is een ideaal alternatief voor een ieder die regelmatig zijn of haar telefoonscherm moet laten vervangen. Clearplex voorziet uw smartphone of tablet van een goede beschermlaag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven u in de winkel graag een demonstratie.

Telefoonwinkel in Tiel

Telefonade is gevestigd in Kesteren, slechts op 15 kilometer afstand van het centrum van Tiel. Als u op zoek bent naar een vakkundige expert op het gebied van telefonie, is het absoluut de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze telefoonwinkel. Voor de meest uiteenlopende diensten kunt u bij ons terecht. Ook voor vrijblijvend advies op het gebied van telecom. Neem gerust contact met ons op of loop eens binnen bij onze winkel aan de Nijverheidsweg 9 in Kesteren.

Meer weten?