VoIP abonnement zakelijk

Denkt u erover na om een VoIP abonnement zakelijk af te sluiten? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van VoIP abonnementen voor zakelijke klanten. VoIP wordt namelijk gezien als het bellen van de toekomst. Het biedt u meerdere voordelen, waardoor uw bedrijf nog beter bereikbaar is.

Bij Telefonade volgen we de laatste telefonie op de voet. Als zakelijke klant profiteer je daarom altijd van de nieuwste innovaties. Ben je benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over VoIP? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Wat is VoIP?

VoIP bellen betekent letterlijk Voice over IP. Dit houd in dat u kan bellen via het internet in plaats van via de traditionele telefoonlijn. Deze manier van bellen helpt bedrijven kosten te besparen. Daarnaast kan het heel snel en eenvoudig worden aangesloten. Het enige wat u nodig heeft is een bestaand computernetwerk en een internetverbinding. Een ander voordeel van een VoIp abonnement zakelijk is dat er nooit meer een lijn bezet is. U kunt zoveel gesprekken voeren als u zelf wilt. De lijn is namelijk nooit bezet. Deze manier van telefoneren is daarom erg schaalbaar. Wanneer u als bedrijf groeit, groeit VoIP eenvoudig met u mee.

Is een VoIP abonnement zakelijk iets voor u?

Bellen via VoIP biedt bedrijven en organisaties vele voordelen t.o.v. van traditionele telefonie (ISDN). We zetten de voordelen voor u op een rij.

  • Altijd bereikbaar. Of u nu op kantoor bent of onderweg.
  • Schaalbaar. VoIP groeit heel eenvoudig met uw bedrijf mee.
  • Onbeperkt bellen en inbellen via één verbinding.

Telefonade staat voor u klaar

Wilt u meer weten over het afsluiten van een VoIP abonnement zakelijk of heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u graag met de overstap naar VoIP. We inventariseren uw huidige telecom situatie en kijken naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?