VoIP onbeperkt bellen

Wilt u overstappen naar Voip onbeperkt bellen of wilt u meer weten over de voordelen van het bellen via Voip? Dan staan de specialisten van Telefonade graag voor u klaar. Wij zijn specialist in het aanbieden van zakelijke telefonie via IP. Voip maakt het mogelijk om met een vast telefoonnummer te bellen, met meerdere lijnen tegelijk.

De ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telefonie volgen we op de voet. Onze zakelijke klanten profiteren daarom van de laatste innovaties. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij Voip onbeperkt bellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Onbeperkt bellen via Voip

Het grootste voordeel aan Voip is dat u onbeperkt kunt bellen zonder dat hier extra kosten bij komen kijken. U kunt via één verbinding een onbeperkt aantal gesprekken tegelijk voeren. Is uw collega in gesprek? Geen probleem. U bent nog steeds bereikbaar op uw vaste telefoon en kunt daarnaast ook gewoon uitbellen. En dat allemaal tegelijkertijd. Ook voor het aantal belminuten is er geen maximum. Tegen een laag vast tarief kunt u onbeperkt, zoveel bellen als u zelf wilt.

Alle voordelen van Voip op een rij

Wanneer u kiest voor Voip onbeperkt bellen profiteert u van vele voordelen t.o.v. traditionele telefonie. We zetten alle voordelen voor u op een rij.

  1. Altijd bereikbaar. Of u nu op kantoor bent of onderweg, via Voip bent u altijd bereikbaar.
  2. Schaalbaar. Is uw bedrijf aan het groeien? Voip groeit heel eenvoudig met uw mee.
  3. Onbeperkt bellen en inbellen via één verbinding

De totaaloplossing voor zakelijke telefonie

Denkt u erover na om over te stappen naar Voip? Telefonade biedt een totaaloplossing voor Voip telefonie zakelijk. We helpen u graag met het overstappen en inventariseren uw huidige telecom situatie. Laat ons gerust weten wat uw behoeften en wensen zijn en wij adviseren u op het gebied van Voip onbeperkt bellen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Voip onbeperkt bellen en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.