Wat is voice over ip?

Denkt u erover na om een VoIP abonnement zakelijk af te sluiten of vraagt u zich af wat voice over ip precies is? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van VoIP abonnementen binnen de zakelijke markt.

Voice over ip of ook wel bellen over het internet genoemd is de laatste jaren erg populair geworden. Om u een beter beeld te geven over wat VoIP precies is, zetten we alle feiten en voordelen voor u op een rij. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Hoe werkt Voice over IP?

VoIP (Voice over Internet Protocol) houdt in dat u belt via het internet. Deze manier van telefoneren wordt ook wel gezien als het bellen van de toekomst. Het biedt u namelijk veel voordelen. U bent namelijk niet gebonden aan een vaste werkplek en via één telefoonnummer kunnen meerdere gesprekken worden gevoerd.

Het enige wat u nodig heeft voor het aansluiten van VoIp is een bestaand computer netwerk en een internetverbinding. In tegenstelling tot traditionele telefonie systemen, die gebruikmaken van analoge signalen via het traditionele telefoonnetwerk, maakt VoIP gebruik van digitale datapakketten om spraak te verzenden. Dit stelt gebruikers in staat om telefoongesprekken te voeren via een breed scala aan apparaten, waaronder computers, smartphones en zelfs speciale VoIP-telefoons.

De voordelen van VoIP

Wanneer u kiest voor VoIP profiteert u van vele voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Kostenbesparing
    Met VoIP kunt u als bedrijf een hoop besparen op de communicatie kosten, omdat voIP gebruik maakt van de internetverbinding in plaats van de traditionele telefoonlijn.
  • Flexibel en schaalbaar
    U kunt vanaf elke locatie met internet gebruik maken van VoIP en het kan makkelijk opgeschaald worden.
  • Meer mogelijkheden
    VoIP biedt een breed scala aan geavanceerde functies zoals voicemail naar e-mail, oproepdoorschakeling, videoconferenties, interactieve spraak respons etc.

VoIP Zakelijk afsluiten bij Telefonade

Wilt u meer weten over wat voice over ip is en of het iets is voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij bieden de totaaloplossing voor VoIP telefonie zakelijk en staan graag voor u klaar. We adviseren u graag over de mogelijkheden en hoe deze het beste aansluiten op uw behoeften.

Meer weten?