Whatsapp zakelijk gebruiken

WhatsApp for Business heeft de manier waarop bedrijven communiceren en zakendoen getransformeerd. Telefonade, een specialist op het gebied van zakelijke communicatie, biedt een geavanceerde oplossing die verder gaat dan de standaard functionaliteiten van WhatsApp.

Wanneer u gebruikmaakt van WhatsApp Business via Telefonade brengt dit veel voordelen met zich mee. U kunt namelijk uw vaste telefoonnummer koppelen aan WhatsApp, u kunt call deflections gebruiken om belletjes te verplaatsen naar WhatsApp en u kunt de berichten via Teams beantwoorden. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

De beperkingen van traditioneel zakelijk WhatsApp gebruik

Veel bedrijven maken al gebruik van WhatsApp voor zakelijke communicatie, maar vaak gebeurt dit via losse mobiele telefoons. Dit brengt enkele aanzienlijke beperkingen met zich mee. Allereerst is er het probleem van het maken van een backup. In veel gevallen staat alle zakelijke communicatie op één mobiel apparaat, wat een potentieel risico vormt bij verlies of beschadiging van dat apparaat.

Een ander nadeel is de beperkte capaciteit van maximaal drie personen die tegelijkertijd via WhatsApp web kunnen antwoorden. Dit leidt tot vertragingen en inefficiënties, vooral in drukke zakelijke omgevingen waar snelle reacties cruciaal zijn. Bovendien ontbreekt het aan mogelijkheden om berichten toe te wijzen, moeilijk te archiveren en het gebruik van AI voor geavanceerde functionaliteiten.

Telefonade’s oplossing: de ultieme zakelijke WhatsApp ervaring

In tegenstelling tot de traditionele aanpak biedt Telefonade een geavanceerde zakelijke WhatsApp-service met ongekende mogelijkheden. Een van de opvallendste kenmerken is de mogelijkheid om gebruikers op maat toe te voegen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Net als bij e-mails kunnen gebruikers binnenkomende berichten beantwoorden, toewijzen aan specifieke personen of afdelingen, en meer.

Maar wat deze oplossing echt onderscheidt, is de kracht om flows te bouwen. Als bijvoorbeeld iemand uw zakelijke nummer appt met een vraag, kan WhatsApp Business automatisch een bericht terugsturen om te achterhalen voor welke afdeling de vraag is. Vervolgens wordt de vraag naadloos doorgestuurd naar de juiste afdeling, wat resulteert in een snelle en gerichte respons.

De voordelen van deze next level klantenservice op een rij

Wanneer u kiest voor WhatsApp Business via Telefonade profiteert u van vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

 • Voor mobiel en vast nummer
  Er wordt een koppeling gemaakt naar één communicatiepunt.
 • Integratie met Microsoft Teams
  Alle communicatie kan centraal worden uitgevoerd binnen de omgeving van Teams.
 • Van wachtrij snel over naar WhatsApp
  Een belletje naar de klantenservice kan eenvoudig omgezet worden naar een WhatsApp gesprek.
 • Persoonlijker contact met klanten
  Eenvoudiger en toegankelijker klantcontact, wanneer het voor de klant uitkomt.
 • Slimme extra tools
  Zoals de automatische terugbel functie en een webbased widget.

Whatsapp zakelijk gebruiken? Telefonade staat voor u klaar

In een wereld waarin snelheid en precisie cruciaal zijn, biedt Telefonade’s zakelijke WhatsApp-dienst een baanbrekende oplossing. De flexibiliteit om gebruikers aan te passen, geautomatiseerde flows te creëren en slimme koppelingen toe te voegen, plaatst deze dienst op de voorgrond van zakelijke communicatietools.

Als uw bedrijf klaar is om de volgende stap te zetten in zakelijke communicatie, is Telefonade de sleutel tot een efficiëntere en effectievere interactie met klanten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en til uw zakelijke communicatie naar nieuwe hoogten.

Meer weten?