WhatsApp zakelijk instellen

Heeft u hulp nodig bij het instellen van WhatsApp zakelijk? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. We zullen u voorzien van gedetailleerde stappen en waardevolle inzichten om uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau te tillen. Met WhatsApp als communicatieplatform en Telefonade als uw betrouwbare serviceprovider, staat succes binnen handbereik.

Lees verder voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het instellen van uw WhatsApp zakelijk account.

Whatsapp business als klantenservice

WhatsApp zakelijk instellen is essentieel in deze moderne zakenwereld. Het stelt bedrijven in staat om direct en efficiënt met klanten te communiceren. Bij Telefonade begrijpen we de behoefte aan een naadloze integratie van WhatsApp in uw zakelijke strategie.

Volg ons stappenplan voor het instellen van WhatsApp zakelijk:

 1. Zorg voor een telefoonnummer en een telefoon.
  Het is zowel mogelijk om via een vast nummer als via een mobiel telefoonnummer WhastApp zakelijk aan te maken. Wij helpen u graag bij het afsluiten van een telefoonnummer.
 2. Download de WhatsApp Business app
  U kunt deze app eenvoudig downloaden via de Play Store of App store.
 3. Maak een account aan
  Voer uw telefoonnummer in en activeer het account met de verificatiecode die u via een sms bericht ontvangt.
 4. Personaliseer uw profiel
  Stel een eigen profielfoto, status (korte omschrijving van het bedrijf) en bedrijfsnaam in.
 5. Ga naar instellingen
  Via de instellingen kun je de notificaties, privacy instellingen en de taal aanpassen.
 6. Deel uw WhatsApp nummer
  Het is belangrijk dat klanten het nummer kunnen vinden op bijvoorbeeld uw website.
 7. Gebruik diverse functies
  Via WhatsApp Business kunt u diverse opties gebruiken zoals autoreply’s, bulk berichten, automatiseringen etc. Voor meer informatie over deze functies kunt u bij ons terecht.
 8. WhatsApp Web
  Via WhatsApp Web is het mogelijk om via uw computer of laptop te chatten. Dit is handig als je de tool als klantenservice gebruikt.

Telefonade: uw partner in zakelijke communicatie

Als uw betrouwbare communicatiepartner biedt Telefonade geavanceerde diensten om uw zakelijke gesprekken naar een hoger niveau te tillen. Wij begrijpen dat naast WhatsApp Zakelijk instellen, de kwaliteit van uw communicatie-infrastructuur van cruciaal belang is.

Wij helpen u bijvoorbeeld met het koppelen aan een vast telefoonnummer, Call Deflections voor efficiënt beheer en Teams integratie voor een naadloze samenwerking. U kunt het zo gek niet bedenken of wij helpen u er mee.

Neem contact op voor meer informatie

Het instellen van WhatsApp zakelijk met Telefonade is de sleutel tot succesvolle zakelijke communicatie. Door de naadloze integratie van deze twee krachtige tools maximaliseert u de efficiëntie en professionaliteit van uw bedrijf.

Heeft u nog meer vragen over het optimaliseren van uw zakelijke communicatie? Wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer weten?