Zakelijk account WhatsApp

Wilt u als bedrijf een nog betere klantenservice aanbieden? Kies dan voor een zakelijk account op WhatsApp. WhatsApp for Business heeft namelijk de manier waarop bedrijven communiceren en zakendoen voorgoed veranderd. Als vooraanstaande specialist op het gebied van zakelijke communicatie, biedt Telefonade een geavanceerde oplossing die verder gaat dan de standaard functionaliteiten van WhatsApp.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of heb je een specifieke vraag over een zakelijk WhatsApp account? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag om uw communicatie naar een hoger niveau te tillen.

De voordelen van een zakelijk WhatsApp account

Wanneer u ervoor kiest om WhatsApp Business te gebruiken via Telefonade, profiteert u van talloze voordelen die uw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau tillen.

  1. Koppel uw vaste telefoonnummer aan WhatsApp
    Een van de meest waardevolle functies van WhatsApp Business via Telefonade is de mogelijkheid om uw vaste telefoonnummer te koppelen aan het platform. Hierdoor kunnen klanten uw bedrijf bereiken via hetzelfde vertrouwde nummer dat ze al kennen, wat zorgt voor een naadloze communicatie-ervaring.
  2. Gebruik call deflections voor efficiëntie
    Met call deflections kunt u inkomende telefoontjes eenvoudig omzetten naar WhatsApp-berichten. Dit stelt u in staat om gesprekken efficiënt af te handelen en klanten te voorzien van snelle, geschreven antwoorden die gemakkelijk kunnen worden opgevolgd.
  3. Beantwoord berichten via Teams
    Met de integratie van WhatsApp Business in Microsoft Teams kunt u berichten rechtstreeks vanuit Teams beantwoorden, waardoor uw communicatieprocessen nog gestroomlijnder worden. Dit zorgt voor een naadloze workflow en verhoogde productiviteit binnen uw team.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van WhatsApp Business via Telefonade? Of bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het optimaliseren van uw zakelijke communicatie.

Met Telefonade als uw partner voor zakelijke communicatie kunt u vertrouwen op een betrouwbare en geavanceerde oplossing die uw bedrijf helpt groeien en bloeien in de moderne digitale wereld. Ontdek vandaag nog de vele voordelen van WhatsApp Business via Telefonade en geef uw bedrijf een concurrentievoordeel in de markt.

Meer weten?