Zakelijk bellen

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst op het gebied van zakelijke bellen? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Wij bieden zowel vaste als mobiele telefonie aan voor de zakelijke markt tegen een scherpe prijs.

Dankzij onze oplossingen bent u altijd en overal bereikbaar. Wat wilt u nog meer? Ontdek de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag alles over zakelijk bellen.

Zakelijk bellen tegen vaste lage tarieven

Wat uw wensen ook zijn, bij Telefonade bieden we diverse diensten aan waardoor er voor ieder bedrijf een geschikte oplossing te vinden is. Zowel voor vaste als voor mobiele telefonie profiteert u bij ons van vaste lage prijzen. Zo kan ieder bedrijf kosten besparen als het gaat om zakelijk bellen.

Samen kijken we naar het verbruik van uw organisatie en op basis daarvan adviseren we u over een meer geschikte aansluiting. Bij Telefonade bent u verzekerd van vaste lage tarieven en een optimale bereikbaarheid. We zijn aangesloten bij Telecombinatie en onder andere dealer van Yes Telecom, KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile en Ben. We zijn onafhankelijk en kunnen daardoor alle providers aanbieden.

Bellen via VoIP

VoIP of ook wel bellen via het internet genoemd zien we steeds vaker terugkomen bij bedrijven. VoIP telefonie biedt u vrijheid en flexibiliteit. Het geeft u de mogelijkheid om te werken waar en wanneer u maar wilt, met VoIP bent u namelijk altijd bereikbaar. Wij zetten alle voordelen van VoIP voor u op een rij.

  • Altijd bereikbaar.
  • Voicemail ontvangen via de e-mail.
  • Schakel eenvoudig door naar uw mobiele telefoon.
  • Geen grote investering nodig.
  • Niet locatie gebonden

Meer weten over zakelijk bellen voor uw organisatie

Bij Telefonade zijn we zowel in zakelijke als particuliere telefonie gespecialiseerd. Onze specialisten ontzorgen u van A tot Z en helpen u bij het vinden van het telefoon abonnement die het beste bij uw organisatie past.

Wilt u meer weten over zakelijk bellen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt gebruik maken van de chat of uw gegevens achterlaten via het onderstaande contactformulier.

Meer weten?