Zakelijk VoIP

Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een zakelijk VoIP abonnement? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Voice over IP wordt ook wel gezien als het bellen van de toekomst en kan ervoor zorgen dat u een hoop kosten bespaard.

Klinkt dat bij u ook als muziek in de oren? VoIP kan bij ieder bedrijf makkelijk worden geïnstalleerd, mits er internet aanwezig is. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor zakelijk VoIP?

VoIP staat voor “Voice over IP”, oftewel bellen over het internet. VoIP is ontwikkeld om het bellen binnen bedrijven schaalbaarder te maken. Het zorgt er onder andere voor dat er efficiënter en productiever gewerkt kan worden binnen een organisatie. Werknemers kunnen namelijk van overal ter wereld naadloos met elkaar communiceren en samenwerken. Hoe fijn is dat?

Is VoIP geschikt voor uw bedrijf?

In principe is VoIP geschikt voor ieder bedrijf. Een bestaand computernetwerk en internetverbinding is voldoende om met VoIP te kunnen werken. Een ander voordeel van Voice over IP is dat er nooit een lijn bezet is, u kunt zoveel gesprekken gelijktijdig voeren als dat er toestellen zijn. Daardoor is telefonie via VoIP schaalbaar, zonder dat er extra investeringen voor nodig zijn.

Alle voordelen op een rij

Wanneer u overstapt naar zakelijk VoIP profiteert u van vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Altijd bereikbaar
  • Schaalbaar
  • Onbeperkt bellen en inbellen via één verbinding
  • Kosten besparen

Telefonade staat voor u klaar

Wilt u meer weten over zakelijke VoIP? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier, bel naar +31 488 44 0391 of stuur een e-mail naar zakelijk@telefonade.nl.

Meer weten?