Zakelijke mobiele abonnementen

Als u op zoek bent naar zakelijke mobiele abonnementen die aan al uw communicatiebehoeften voldoen, dan bent u bij Telefonade aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander hoe cruciaal efficiënte en betrouwbare communicatie is voor uw bedrijf.

Wij zijn een onafhankelijke aanbieder die u alles kan vertellen over de mogelijkheden en geven u advies over welk abonnement het beste bij u past. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Maatwerk abonnementen

Bij Telefonade geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en andere behoeften heeft als het gaat om mobiele communicatie. Daarom bieden we een breed scala aan abonnementsopties die perfect kunnen worden afgestemd op uw bedrijf. Of u nu een start-up, een MKB-bedrijf of een groot onderneming bent, wij hebben de juiste oplossing voor u. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rij zodat u een beter idee krijgt van de mogelijkheden:

  • Basisabonnement
    Onze basisabonnementen zijn ideaal voor bedrijven met beperkte communicatiebehoeften. Ze bieden een redelijk aantal belminuten en data, perfect voor kleine bedrijven of ondernemers die onderweg moeten blijven. Deze abonnementen zijn zeer kosteneffectief en bieden toch de betrouwbaarheid die u van Telefonade mag verwachten.
  • Zakelijke abonnementen
    Voor grotere bedrijven met meer intensieve communicatiebehoeften bieden onze zakelijke abonnementen de ultieme oplossing. De meeste bedrijven kiezen voor VoIP, waarmee een hoop kosten worden bespaard en u altijd en overal bereikbaar bent.
  • Data-Georiënteerde Abonnementen
    In de moderne zakenwereld is toegang tot data van vitaal belang. Onze data-georiënteerde abonnementen zijn ontworpen voor bedrijven die veel data nodig hebben voor hun dagelijkse activiteiten. Met hoge datalimieten en snelle internetverbindingen kunt u altijd en overal zakendoen zonder enige beperking.

Telefonade: onafhankelijke aanbieder

Telefonade is aangesloten bij Telecombinatie en onder andere dealer van Yes Telecom, KPN, Vodafone, Telfort, Odido, T-Mobile en Ben. We zijn onafhankelijk en kunnen daardoor alle providers aanbieden.

Bij Telefonade streven we ernaar om niet alleen de beste mobiele abonnementen te bieden, maar ook de beste klantenservice. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat tijd geld is in de zakenwereld, dus we zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Wilt u meer weten over de kosten van onze zakelijke mobiele abonnementen of heeft u een andere vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Meer weten?