Zakelijke mobiele telefoon

Bent u op zoek naar een zakelijke mobiele telefoon zodat u overal goed bereikbaar bent? Dan staan wij van Telefonade graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruime keuze aan zowel losse telefoons, een telefoon + abonnement als Sim Only abonnementen. Hierbij profiteert u altijd van lage kosten.

Wilt u meer weten over onze zakelijke mobiele telefoons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Bij ons is voor iedereen gepaste mobiele telefoon te vinden.

Vast lage kosten

Een zakelijke mobiele telefoon koopt u bij Telefonade altijd tegen vaste lage kosten. Wij zorgen er altijd voor dat u tegen deze lage kosten de juiste telefonie geleverd krijgt die aansluit bij uw organisatie. In ieder bedrijf zijn besparingen op de huidige telefonie te realiseren. We adviseren u graag welk zakelijk toestel en welk abonnement het beste bij uw verbruik past. Wij verzekeren u van vaste lage tarieven en een optimale bereikbaarheid. Wij zijn bij veel dealers aangesloten zoals KPN, Vodafone, T-mobile etc. zodat we u de beste prijs kunnen aanbieden.

zakelijke mobiele telefoon

Profiteer van vele voordelen

Als u voor Telefonade kiest profiteert u van verschillende voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij.

  • Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van telecom.
  • U wordt volledig ontzorgd. Wij leveren, installeren en beheren uw telecom.
  • Wij beschikken over actuele kennis en de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we een passende oplossing voor uw bedrijf verzorgen.
  • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

Is een zakelijke mobiele telefoon iets voor u?

Een groot voordeel aan een zakelijke mobiele telefoon is dat u niet aan een vaste locatie gebonden bent. Dit is vooral fijn wanneer u ook regelmatig thuis werkt of gebruik maakt van flexplekken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van een zakelijke mobiele telefoon? Telefonade staat voor u klaar en helpt u graag bij het vinden van een geschikte telefoon met of zonder abonnement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel in Kesteren.

Meer weten?