Zakelijke VoIP telefonie

Wilt u zakelijk altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is zakelijke VoIp telefonie iets voor uw bedrijf. Zakelijk VoIP telefonie, ook wel Voice over IP genoemd is de telefonie van de toekomst. U belt in principe via het internet, waardoor u overal en altijd bereikbaar kunt zijn en zoveel telefoontjes tegelijk kunt voeren als u zelf wilt.

Denkt u dat zakelijke VoIP telefonie iets voor uw bedrijf is en bent u nog op zoek naar een geschikte partij die u hierbij kan helpen? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van zakelijk bellen en internetten en geven u graag vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is zakelijke VoIP telefonie?

VoIP staat voor ‘Voice over IP’, wat betekent bellen via het internet in plaats van via de traditionele telefoonlijn. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf kosten bespaard op de het huidige telefoonabonnement en kan erg snel en makkelijk worden aangesloten.

Dankzij VoIP bent u en uw collega’s altijd bereikbaar/ Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een computernetwerk. De lijn kan daarnaast makkelijk worden doorgeschakeld naar een mobiele telefoon en er kunnen onbeperkt aantal gesprekken gevoerd worden. Dit type telefonie is makkelijk schaalbaar, zonder dat u er extra voor betaald.

Zakelijke VoIP telefonie voor uw bedrijf

VoIP telefonie is erg gebruiksvriendelijk en vrij eenvoudig in te richten voor iedere organisatie. Doordat de verbinding via het internet gaat, doet dit de betrouwbaarheid en veiligheid ten goede. Er zijn wel een aantal vereisten voordat u kunt overstappen op VoIP:
U kunt op iedere smartphone gebeld worden op het vaste telefoonnummer, maar als u vast toestellen wilt op kantoor, moeten dit speciale VoIP telefoons zijn.
Voor VoIP is een goede internetverbinding vereist. Een verouderd netwerk zal geüpgraded moeten worden.

Zakelijke VoIP telefonie afsluiten bij Telefonade

Bent u geïnteresseerd in het overstappen naar VoIP of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Telefonade biedt een totaaloplossing voor zakelijk bellen via VoIP. Wij helpen u met de overstap en adviseren u over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van VoIP telefonie zakelijk te bespreken. We helpen u graag.

Meer weten?