Bellen via VoIP: wat zijn de mogelijkheden?

Zakelijk bellen is enorm in ontwikkeling. Zeker nu veel medewerkers (deels) thuiswerken is een goede telefooncentrale van groot belang. Waar ZZP’ers veelal gebruik maken van een mobiele telefoon om (onderweg) te kunnen bellen, maken MKB bedrijven juist gebruik van complete netwerken met verschillende lijnen. Bellen via VoIP maakt het mogelijk om met een vast telefoonnummer te bellen, met meerdere lijnen tegelijk. De ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telefonie volgen wij op de voet. Waardoor onze zakelijke klanten profiteren van de laatste innovaties.

VoIP bellen: Voice over IP

VoIP bellen betekent bellen via internet in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Voice over IP telefonie helpt bedrijven kosten te besparen en kan eenvoudig (en snel) worden aangesloten. Een bestaand computernetwerk en internetverbinding is voldoende om met VoIP te kunnen werken. Een ander voordeel van Voice over IP is dat er nooit een lijn bezet is, u kunt zoveel gesprekken gelijktijdig voeren als dat er toestellen zijn. Daardoor is telefonie via VoIP schaalbaar, zonder dat er extra investeringen voor nodig zijn.

Regelmatig onderweg? Schakel door naar mobiel

Vast bellen op mobiel: hoe werkt dat? VoIP biedt de mogelijkheid om met een vast nummer via uw mobiele telefoon te bellen. Handig als u regelmatig onderweg bent. Door uw telefoonnummer door te schakelen naar uw mobiele telefoon komen oproepen op uw vaste zakelijke telefoonnummer gewoon binnen op uw mobiele telefoon. Zo bent u altijd en overal bereikbaar.

Telefonade biedt de oplossing voor zakelijke telefonie

Bij hosted telefonie verloopt telefonie niet langer via de ISDN-lijn, maar via internet of een dedicated dataverbinding wat de betrouwbaarheid en veiligheid ten goede komt. De telefonieomgeving wordt hierbij beschikbaar gemaakt in de vorm van een digitale interface. U blijft profiteren van het gemak van de vaste lijn en vertrouwde functionaliteiten zoals doorverbinden, doorschakelen en het instellen van belgroepen. Wilt u overstappen op bellen via VoIP? Onze specialisten staan voor u klaar om u verder te helpen.

Meer weten over bellen via VoIP?

Heeft u vragen over VoIP of bent u benieuwd wat bellen via VoIP kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag! Maak gebruik van onze chat of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Meer weten?