Internet en bellen zakelijk

In de meeste bedrijven speelt internet en bellen een grote rol. U wilt als bedrijf namelijk goed bereikbaar zijn. Daarom kunt u er voor kiezen internet en bellen zakelijk af te sluiten bij telefonade. Of u nu ZZP’er bent en werkt met een zakelijk mobiel abonnement of op kantoor zit en bereikbaar wilt zijn op een vast lijn? Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing.

Bij Telefonade zorgen we er altijd voor dat u altijd de juiste telefonie geleverd krijgt die aansluit bij uw organisatie. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van internet en bellen zakelijk of wilt u meer weten? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en helpen u bij het vinden van het abonnement wat past bij uw bedrijf.

Zakelijk internet en bellen

Bij Telefonade staan we voor u klaar op het gebied van zakelijk internet en bellen. We bieden verschillende diensten en pakketten aan waardoor er voor iedereen een geschikte oplossing tussen zit. Wij bieden al jarenlang hosting pakketten aan, Microsoft Teams en VoIP. De traditionele manier van bellen wordt steeds vaker vervangen door bellen via het internet, wat ook wel VoIP wordt genoemd. Wanneer u kiest voor VoIP profiteert u namelijk van veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij/

  • Schakel eenvoudig door naar uw mobiele telefoon.
  • Eenvoudig thuiswerken: zowel in- als uitbellen via het zakelijke als mobiele nummer.
  • Geen grote investeringen of onderhoudskosten.
  • Voicemailberichten ontvangen per e-mail.
  • Bij internet- of stroomstoring kunt u gesprekken makkelijk doorschakelen naar mobiel.

Telefonade biedt de totaaloplossing voor internet en bellen

Telefonade biedt VoIP telefonie aan, wat betekent dat u zakelijk kunt bellen via het internet. Dit zorgt ervoor dat u flexibel kunt werken en niet locatie gebonden bent. Dit is een groot voordeel. Met hosted VoIP bent u namelijk altijd bereikbaar. Uw zakelijke nummer is dan verbonden met een VoIP account en niet aan de telefoon die u gebruikt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor internet en bellen zakelijk of wilt u meer weten? Telefonade staat voor u klaar. Onze specialisten ontzorgen u compleet van A tot Z en helpen u bij het leveren, installeren, implementeren en beheren van uw telecom. Dankzij onze actuele kennis over de laatste ontwikkelingen geven we u graag een advies over de diensten die passen bij uw organisatie.

Meer weten?