Telefoonwinkel in de buurt

Is uw telefoon gevallen en is het scherm kapot? Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe mobiel? Dan is een telefoonwinkel in de buurt wel zo handig. Bij Telefonade kunt u altijd binnenlopen voor persoonlijk advies of een telefoonreparatie. In 99% van de gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht.

Telefonade heeft een mobiele telefoonwinkel in Kesteren. Op loop-, fiets- en rijafstand van verschillende dorpen en steden in de regio zoals Kesteren, Tiel, Opheusden, Ochten, Aalst en Rhenen. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij een vraag over (mobiele) telefonie, het repareren van uw telefoon maar ook voor zakelijke dienstverlening met betrekking tot internet, vaste telefonie en hardware oplossingen.

Uitgebreide service

Tegenwoordig kunt u bijna alles via internet regelen. Van het aanschaffen van een nieuwe mobiel, met- of zonder abonnement tot het op orde stellen van uw zakelijke infrastructuren. Er zijn vergelijkingssites en aanbieder alom waardoor het soms lastig kiezen is. Juist als u niet precies weet wat u zoekt, of als u advies nodig heeft dan is het fijn als u even binnen kunt lopen bij een telefoonwinkel bij u in de buurt.

Zakelijke en particuliere dienstverlening

Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij onze telefoonwinkel terecht. Telefonade biedt mobiele en vaste telefonie voor de zakelijke markt, zowel voor kleine als middelgrote bedrijven. Met zakelijke telefonie bent u altijd verbonden. We bieden een passende oplossing voor de MKB. Ontdek uw mogelijkheden voor zakelijk bellen bij Telefonade. Daarnaast vindt u bij ons een ruim aanbod aan telefoons, telefoonabonnementen, internetvoorzieningen en andere telefonie infrastructuren. Heeft u een vraag? Loop eens binnen in onze telefoonwinkel.

Welkom bij Telefonade in Kesteren

Telefonade heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij u goed en deskundig kunnen helpen bij vragen over (mobiele) telefonie en internet. Als onafhankelijk adviseur heeft u bij ons de keuze uit vele verschillende providers. Ook voor een snelle telefoon reparatie kunt u bij ons terecht. Telefonade is dé telefoonwinkel bij u in de buurt, waar onze specialisten en medewerkers dagelijks voor u klaarstaan.

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een vrijblijvend advies over welke telefoon of telefoon abonnement het beste bij u past? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag.

Meer weten?